درود بر شین بانوی مهربان
خوش آمدید و ممنون از نظرات ارزشمندتان.
در مورد ویرایش کاملا موافقم. قصد انتشار مجموعه اشعار را در ویرایش جدید دارم و از نظرات همه عزیزان استقبال می کنم.
در پاسخ به سوال شما که چرا به خدا یقین دارم.
بیایید یک لحظه تصور کنیم مسلمان نیستیم. دو آتئیست از دانمارک هستیم.
در موزه های اکثر کشورهای جهان خصوصا موزه های بزرگی مانند «لوور» پاریس یا «آرمیتاژ» سن پترزبورگ، نسخه هایی از کتابی باستانی قرار دارد که به زبان عربی است و آن را «قرآن» می نامند.
آزمایش کربن 14 نشان می دهد قدیمی ترین این کتب، بیش از 1300 سال قدمت دارند. نسخه های چاپی کپی برداری از نسخ اصلی نیز، تقریبا بدون هیچ تغییری در تمام کتابخانه ها و کتابفروشی های جهان وجود دارد.
نویسنده این کتاب، ادعا کرده است که کتاب حاضر، معجزه ای برای مردم 1400 سال قبل و پس از آن برای همه انسان ها در آینده بشریت است. معجزه به بیان ساده ظهور پدیده ای در منظر مردم است که همه انسان ها، خلق آن را بسیار فراتر از توان بشریت می دانند و هیچ کس را یارای آفرینش مشابه آن نیست. اگر ادعای معجزه بودن قرآن ابطال شود، «دومینووار» دین اسلام، پیامبر، امامان، مناسک اسلامی، شریعت، طریقت، قوانین اسلامی، جهان بینی اسلامی، سبک زندگی اسلامی و ... باطل می شود. بدیهی است ادعای اعجاز قرآن برای همه بشریت در همه تاریخ آینده، اگر پشتوانه محکمی نداشته باشد به بزرگترین مضحکه تاریخ تبدیل خواهد شد.
ما چند نفر دانمارکی از خود می پرسیم کدام کوته فکری کتابی قدیمی را در میان بشریت می نهد و ادعا می کند شما و آیندگان شما محال است بتوانید مشابه آن را بیاورید. بیاییم بر این کتاب و مباحث پیرامون آن نظری بیافکنیم تا ساده اندیشی خالق آن معلوم شود...
این کتاب از ده ها سوره و هزاران آیه تشکیل شده است. در جای جای این کتاب نظریاتی در مورد علوم تجربی، نجوم، فضانوردی، زیست شناسی، پزشکی، جامعه شناسی، علوم سیاسی، روان شناسی، روابط بین الملل، دفاع نظامی، مردم شناسی، مدیریت، هندسه، ریاضی، فیزیک و ... مطرح شده است. برخی از آنچه در مورد علوم دقیقه بیان شده است به واسطه ظهور فناوری مدرن در عصر کنونی، اثبات شده است. در علوم غیردقیقه نیز، اعتبار نظریات قرآنی در زمان ها و مکان های گوناگون به دفعات تایید شده است.
کتاب در مورد تاریخ باستان و وقایع باستانی نظر داده است که مربوط به هزاران سال قبل است. شواهد باستان شناسی اخیر، برخی از این ادعاها را تایید کرده است و با پیشرفت علم باستانشناسی و زمین شناسی، سرعت و میزان تایید افزایش یافته است.
کتاب در مورد وقایع آینده نظر داده است در حالی که هنوز رخ نداده اند. به گذر زمان صحت برخی از این پیشگویی ها معلوم شده است. بعضی پیشگویی های دیگر نیز در انتظار عبور تاریخ است.
کتاب به لحاظ ساختار جملات و کلمات، دارای تناسب و قرینه خارق العاده و ریاضی است که هرگز در هیچ کتابی، مشابه آن مشاهده نشده است. دستکاری جزیی در ساختار آن، کل این تناسب را بر هم می زند. از اینرو امکان تحریف آن وجود ندارد.
کتاب...............
در مواجهه با این کتاب خارق العاده، حداقل سه فرضیه اصلی مطرح است:
1. گروهی از بشریت در زمین یا سیارات دیگر یا فضا وجود دارند که بسیار پیشرفته تر از بشری هستند که تاریخ به ما نشان داده است. آنها بر جریان تاریخی زندگی بشر بر روی زمین اشراف دارند ولی ما آنها را نمی شناسیم و می خواهند خود را به صورت قادر مطلق یا خدا به بشریت معرفی کنند.
2. موجوداتی غیر از نوع بشر وجود دارند که به لحاظ قابلیت های ذهنی، به مراتب پیشرفته تر از بشر می باشند ولی خود را به جای خدا به بشر قبولانده اند.
3. واقعا خدایی وجود دارد که صادق است و به واسطه این کتاب خود را معرفی نموده است.
پذیرش دو فرضیه اول، مستلزم آن است که خالق قرآن را دروغگو بدانیم. من دلیل و انگیزه ای برای دروغگویی خالق چنین کتابی نمی شناسم. بنابراین فرضیه سوم را قبول می کنم.
و اما اگر مرگ پایان انسان باشد با پذیرش قرآن و خدا و رسول و... زندگی دنیایی من در مقایسه با ماده گراها، دستخوش آسیب یا اختلال یا لطمه خاصی نخواهد شد. تجربه نیز نشان داده است که مسلمانان در مقایسه با سایر جوامع، زندگی بدتری ندارند. شاید گرایش شدید به اسلام در جوامع غربی نیز ناظر به کارکردهای درخشان اسلام در مقایسه با سایر ادیان باشد.
در مقابل، اگر قرآن و خدای قرآنی وجود داشته باشد رستگاری ابدی را نیز از دست نمی دهم.
اما آنچه پذیرش را به یقین نزدیک می کند، قابلیت چشمگیر قرآن برای ارضای نبوغ انسانی است. همانگونه که فارابی (معلم ثانی)، بوعلی سینا، فردوسی، ملاصدرا و هزاران اعجوبه تاریخ هزارساله این مرز و بوم را همراه خود ساخته است.
اسلام بر خلاف همه ادیان موجود جهان، دینی استنتاجی است. برداشت اکثر نخبگان معاصر از دین، بر پایه متون غربی در حوزه جامعه شناسی ادیان استوار است. قواعد این حوزه از دانش، استثنا اسلام را در نظر نگرفته است و عاجز است از تحلیل تسلیم نخبگان جهان اسلام به اسلام.
آموزنده و زیبا بود