سایت شعرناب محیطی صمیمی و ادبی برای شاعران جوان و معاصر - نقد شعر- ویراستاری شعر - فروش شعر و ترانه اشعار خود را با هزاران شاعر به اشتراک بگذارید

منو کاربری



عضویت در شعرناب
درخواست رمز جدید

معرفی شاعران معاصر

انتشار ویژه ناب

♪♫ صدای شاعران ♪♫

پر نشاط ترین اشعار

کانال تلگرام شعرناب

تقویم روز

چهارشنبه 26 دی 1403
  • فرار شاه معدوم، 1357 هـ ش
16 رجب 1446
    Wednesday 15 Jan 2025

      حمایت از شعرناب

      شعرناب

      با قرار دادن کد زير در سايت و يا وبلاگ خود از شعر ناب حمايت نمایید.

      كسي كه واعظي دروني نداشته باشد ، موعظه هاي مردم سودي به او نمي رساند. امام محمد باقر(ع)

      چهارشنبه ۲۶ دی

      پست های وبلاگ

      شعرناب
      مثلث کارپمن
      ارسال شده توسط

      فیروزه سمیعی

      در تاریخ : چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۳:۵۰
      موضوع: آزاد | تعداد بازدید : ۳۰۹ | نظرات : ۲۰

       
      💠روانشناسی💠
       
      ♨️مثلث کارپمن در روابط چیست و چطور از آن خارج شوم🆘
      مثلث کارپمن یا سه‌گانه درام یکی از مدل‌های توضیح‌دهنده روابط متقابل انسانی است که ممکن است هر کسی درطول رابطه فردی، حرفه‌ای یا حتی اجتماعی، آن را تجربه کند. برای آشنایی بیشتر با این مثلث با ما در ذهن همراه باشید.
      مثلث کارپمن چیست؟
      مثلث کارپمن اولین‌بار توسط استیو کارپمن و در دهه ۶۰ قرن بیستم میلادی ارائه شد. این مثلث، مدلی برای توضیح تعاملات اجتماعی ناکارآمد و ناقص است که در آن همیشه سه نقش اصلی دیده می‌شود: قربانی، نجات‌دهنده و آزارگر.
      هر نقش از این اضلاع، نشان‌دهنده پاسخی مشترک و بی‌اثر در درگیری است.
      مثلث کارپمن می‌تواند در هر رابطه‌ای شکل بگیرد. از رابطه با همسر تا رابطه با فرزندان، همکاران، دوستان و…
      کارپمن توضیح می‌دهد که همه ما به‌صورت آگاهانه یا ناخودآگاه به‌صورت عصبی برای ایفای یکی از این سه نقش برنامه‌ریزی شده‌ایم و همیشه یکی از این نقش‌ها را در پاسخ به نقش مقابل انتخاب می‌کنیم. معمولا پیشینه تربیتی و شرایط زندگی در سال‌های ابتدایی حیات، تعیین کننده نقش‌های ما در این مثلث هستند.
      💠
      نقش‌های مثلث کارپمن
      در مثلث کارپمن، هر بازیکن در نقشی خاص قرار می‌گیرد که به‌صورت زیر تعریف می‌شوند:
      نقش قربانی
      بیچاره من! این از متداول‌ترین عبارتی است که از قربانی می‌شنوید یا با خود تکرار می‌کند. قربانیان اغلب احساس درماندگی، گرفتاری، ناامیدی و بیچارگی دارند. آن‌ها حس می‌کنند در زندگی و رابطه خود مورد ظلم واقع شده‌اند و هرگز حاضر به پذیرش مسئولیت رفتار خود نیستند.
      همه چیز تقصیر دیگران است؛ هرکسی جز من!

      قربانیان خود را ناتوان فرض می‌کنند و به سرزنش علل و عوامل آزار خود می‌پردازند. آن‌ها همیشه دنبال کسی یا چیزی هستند که نجات‌شان دهد و مشکل‌شان را حل کند.
      اگر قربانیان هم‌چنان در موضع افسردگی باقی بمانند، از تصمیم‌گیری، حل مشکل، احساس رضایت از وضعیت و در انتها موفقیت باز خواهند ماند.

       
      ناجی
      بگذار کمکت کنم! این مهم‌ترین نقش ناجی در مثلث کارپمن است. ناجیان دائم در تلاش هستند تا در وضع قربانیان مداخله کنند و آن‌ها را از آسیب نجات دهند. آن‌ها از ایستادن و تماشای غرق شدن قربانی احساس گناه می‌کنند.
      ناجیان در بسیاری از موارد نیت خیر دارند و همیشه در تلاش هستند تا به افراد دیگر کمک کنند. آن‌ها نمی‌فهمند که با ارائه راه‌حل‌های موقت و کوتاه‌مدت به قربانیان، آن‌ها را وابسته به خود نگه می‌دارند و نیازهای خود را نادیده می‌گیرند.
      این همان دلیلی است که باعث می‌شود ناجیان در مثلث کارپمن، همیشه خسته و تحت فشار باشند و وقتی برای کارهایشان باقی نماند.
      آزارگر یا زجردهنده
      تقصیر توست! زجردهنده یا آزاردهنده در مثلث کارپمن همیشه در نقش منتقد ظاهر می‌شود و از همه انتقاد می‌کند؛ از ناجی تا آزارشونده.
      مشکل اینجاست که زجردهنده‌ها صرفا منتقد هستند و هرگز راه‌حلی برای بهبود وضع ارائه نمی‌دهند. آن‌ها عیب‌یابی می‌کنند اما راه‌حلی در چنته ندارند.
      کار زجردهنده‌ها کنترل و تحت‌فشار قرار دادن قربانیان است و حتی گاهی رفتار قلدرمآبانه‌ای با آن‌ها دارند.
      💠
      چرا مثلث کارپمن شکل می‌گیرد؟
      مثلث کارپمن زمانی شکل می‌گیرد که در رابطه، موقعیتی ایجاد شود که یکی از طرفین بخواهد خود را به قربانی یا آزاردهنده تبدیل کند.
      در این شرایط، نقش اول شکل می‌گیرد و سایر نقش‌ها در واکنش به نقش اول ایجاد می‌شوند. قربانی به ناجی نیاز دارد و آزاردهنده به قربانی.
      هریک از طرفین رابطه می‌توانند درطول زمان در نقش‌های خود جابجا شوند و موقعیت‌های مختلفی داشته باشند.
      باید توجه کنید که هر درگیری و نزاع به شکل‌گیری مثلث کارپمن منجر نمی‌شود، بلکه نیاز است که یکی از طرفین رابطه سعی کند تا نقش اصلی را برعهده بگیرد تا کم‌کم مثلث ایجاد شود.
      کارپمن اعتقاد داشت که معمولا زمینه‌های شکل‌گیری نقش‌های مثلث به کودکی و زندگی در خانواده در سال‌های اولیه عمر برمی‌گردد. افراد برای به‌دست آوردن رضایت ناسالم، دست به تعامل در این مثلث می‌زنند.
      چگونه از مثلث کارپمن خارج شویم؟ درمان مثلث کارپمن
      قدم اول در خروج از مثلث کارپمن، آگاهی از رفتار است. کافیست یکی از طرفین متوجه شود که در چه نقشی قرار گرفته است و باید چه گام‌هایی را برای تغییر ادراک و اعمال خود بردارد تا به این چرخه پایان دهد.
      باید به این نکته توجه کنید که همه منازعات در رابطه، ناسالم و ویران‌کننده نیستند. ما همیشه با هم اختلاف نظر خواهیم داشت و ممکن است برای این اختلافات باهم بحث کنیم.
      آیا به‌صورت منظم درگیر منازعه می‌شوید؟ اگر جوابتان مثبت است، باید به‌فکر تغییر شرایط بیفتید.
      نکته دیگری که باید درنظر بگیرید این است که ایجاد مثلث کارپمن هم محصول شرایط بیرونی است و هم محصول شرایط درونی. قدم اول در حل بحران این است که خودتان را بشناسید و با تحلیل واقع‌بینانه و بی‌طرفانه شرایط، آن را درست درک کنید.
      💠
      اگر آزاردهنده هستید
      برای خروج از این شرایط و شکست مثلث کارپمن باید دست از انتقاد دائم بردارید. در بسیاری از مواقع این شما هستید که شرایط نامطلوب را ایجاد کرده است و باید به‌دنبال حل مشکل در خودتان باشید.
      کافیست دست از سرزنش و قلدری بردارید و کمی به ریشه‌های مشکل پیش آمده فکر کنید. به‌این ترتیب راه‌های بهتر و سالم‌تری را برای مقابله با استرس پیدا خواهید کرد و شرایط مسالمت‌آمیزتر خواهد شد.
      ناجی
      اگر ناجی هستید، باید بدانید که ماندن در این وضعیت می‌تواند به قیمت تحت‌تاثیر قرار گرفتن سلامت روان و رفاه‌تان تمام شود.
      شاید فکر کنید که اگر درگیر نشوید، همه‌چیز خراب خواهد شد. شاید احساس گناه کنید و فکر کنید که بدون شما پیش نخواهد رفت.
      اما یادتان باشد که ناجی بودن در مثلث کارپمن به‌معنای این است که خودتان به قربانی تبدیل شوید. حتی این وضع می‌تواند به کسی که به‌خیال خودتان درحال نجات او هستید هم آسیب بیشتری وارد کنید و باعث ایجاد مشکل در زندگی او شوید.
      تلاش کنید تا مرزهای سالم کمک به دیگران را کشف کنید و یاد بگیرید که شما مسئول نجات دادن جهان نیستید و فدا کردن خود، هرگز از شما قهرمان نخواهد ساخت
       
       💠
      قربانی
      همه قربانیان در مثلث کارپمن بااین طرز تفکر بزرگ می‌شوند که هیچ کنترلی در زندگی‌شان ندارند. آن‌ها همیشه خود را مخلوق شرایط می‌بینند و به‌نظرشان همه‌چیز از ید اختیار آن‌ها خارج است.
      بله! این واقعیت غیرقابل انکار است که گاهی شرایط دست ما نیست و ممکن است از جایی دیگر ضربه بخوریم، اما در اکثر مواقع این ما هستیم که شرایط بد را ایجاد می‌کند.
      درواقع عامل اصلی رنج ما، خودمانیم و قبل از آنکه قربانی رفتار دیگران شویم، قربانی خودمان شده‌ایم.
      کافیست مسئولیت زندگی‌تان را برعهده بگیرید و با اتخاذ اقداماتی، زندگی جدیدی بسازید.
      💠
      تبدیل مثلث کارپمن به رابطه‌ای پویا و توانمندکننده
      دیوید امرالد در سال ۲۰۰۹ کتابی منتشر کرد که در آن از راه‌های برون‌رفت از تعارضات منفی و بازیابی رابطه حرف می‌زد. او در این کتاب به‌دنبال این بود که افراد را برای تغییر جهت از تعارض به روابط مثبت و سازنده آماده کند.
      او سه وضعیت برای برون‌رفت از مثلث کارپمن ارائه داد: از قربانی به خالق، از آزاردهنده به چالش‌ساز و از ناجی به‌ مربی
      از قربانی به خالق
      اگر قرار است نقش‌تان از قربانی به خالق تغییر کند باید دو اتفاق کلیدی را در خودتان رقم بزنید:
      اول اینکه باید به این سوال جواب دهید: شما چه می‌خواهید؟
      بعد از یافتن هدف، نوبت به بهبود توانایی‌ها برای رسیدن به هدف می‌رسد. درواقع شما ماموریت دارید که شرایط خود را تغییر دهید و به تعیین‌کننده تبدیل شوید.
      به‌این‌ترتیب طرزفکرتان نسبت به شرایط عوض خواهد شد و به‌جای آن‌که خود را قربانی شرایط و دیگران ببینید، احساس می‌کنید محور حل تعارضات هستید.
      قدرتمند شدن به شما اجازه می‌دهد راه و جایگاه خود را پیدا کنید و به‌جای فرو رفتن در لاک تدافعی در تعارضات، به خالق تبدیل شوید.
      دوم اینکه باید یاد بگیرید که درقبال مشکلات‌تان مسئول باشید. همه ما در زندگی مشکلاتی را تجربه می‌کنیم و شرایط غم‌انگیزی بر ما حاکم می‌شود. اما این مسئله نباید ما را در موقعیت آسیب‌پذیر قرار دهد و یا درمانده شویم.
      از آزاردهنده به چالش‌ساز
      چالش‌سازی موقعیتی است که می‌تواند مثبت یا منفی باشد. این انگیزه چالش‌ساز است که به شما نقش مثبت یا منفی را در مثلث کارپمن می‌بخشد.
      تلاشی که باید در این وضعیت داشته باشید این است که بر توانمندسازی و پیشرفت طرف مقابلتان تمرکز کنید، نه تضعیف یا تحقیر او.
      اگر بر ایجاد فرصت‌های رشد متمرکز شوید، نقش شما به شخصیتی نوع‌دوست و انگیزه‌بخش تغییر خواهد کرد و این مثلث را از بین خواهید برد.
      💠
      از ناجی به مربی
      این رابطه شما با قربانی است که نقش شما را از ناجی به مربی تغییر می‌دهد. مربی برخلاف ناجی درک می‌کند که هیچ‌کس جز خود فرد توانایی اصلاح وضعیت را ندارد و تلاش او بر توانمندسازی قربانی متمرکز است؛ نه نجات او.
      سعی کنید از زیر بار به‌دوش کشیدن وزن عاطفی رابطه خارج شوید و به‌جای آن در طرف مقابل انگیزه و اراده برون‌رفت از شرایط را ایجاد کنید.
      به‌این‌ترتیب مرزهای سالم رابطه حفظ خواهند شد و در مثلث کارپمن گیر نخواهید کرد.
      ایجاد تغییرات معنادار در روابط فردی
      توانایی داشتن و حفظ رابطه سالم شخصی با افراد دیگر، بیشتر از هرچیزی در خود ما ریشه دارد.
      ما در درجه اول باید درست درک کنیم که چرایی انجام کارهایمان چیست و چرا احساسات متفاوتی را تجربه می‌کنیم.
      اگر خواهان زندگی شاد و آرام هستید باید بتوانید برای درگیری‌ها و چالش‌های روابط‌تان راه‌های مسالمت‌آمیز پیدا کنید.
      یادتان باشد که همه ما در روابط فردی‌مان دچار چالش می‌شویم یا به تله مثلث کارپمن گرفتار خواهیم شد، اما چیزی که مهم است این است که در چنین شرایطی توانایی خود را بهبود دهیم تا به‌سادگی از آن خارج شویم.
      خودتان را در آغوش بگیرید و برای بهبود مهارت‌هایتان تلاش کنید تا به آرامش فکری برسید. آرامش شما آرزوی قلبی ماست.
       

      ارسال پیام خصوصی اشتراک گذاری : | | | | |
      این پست با شماره ۱۳۷۳۰ در تاریخ چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۳:۵۰ در سایت شعر ناب ثبت گردید

      نقدها و نظرات
      مجیدنیکی سبکبار
      چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۵:۵۱
      سلام و درود،
      موفق باشید
      خندانک خندانک خندانک خندانک خندانک
      فیروزه سمیعی
      فیروزه سمیعی
      چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ ۱۵:۳۱
      درودتان باد جناب استاد سبکبار ادیب عزیز گرانقدر 🌞
      بر من منت نهادید مهربان 🌹🌱
      بی نهایت سپاسگزارم از توجه و حضور ارزشمندتان 💎🙏🌹🍃☘️
      پاینده باشید و سبز
      ☘️🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹☘️
      ارسال پاسخ
      محمد اکرمی (خسرو)
      چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۶:۵۶
      درود بانو
      عالی بود این متن و خیلی آموطنده بود
      من به شخصه در نقش قربانی گرفتار بودم و شاید هنوز کمی هستم ولی کم کم این حالت تغییر کرد و نکته جالب اینه که من دقیقا همین راه حل های ذکر شده رو انتخاب کرده بودم و تا حدودی موفق بودم
      خندانک خندانک خندانک خندانک
      فیروزه سمیعی
      فیروزه سمیعی
      چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ ۱۵:۴۰
      درودتان جناب استاد اکرمی ادیب گرانقدر 🌞
      چه عاااالی که توانستید با قدرت عملکرد ذهنی به موقع از وضعیت قربانی خارج شوید ،
      زنده باد،👏🌱👏👏
      به نظر من هر کسی باید برای خودش یک مثلث کارپمن درست کند و ببیند در چه جایگاهی قرار گرفته و با توجه به شرایط و موقعیت سنجی از تله کارپمن رهایی پیدا کند ،
      منم همیشه در نقش قربانی گرفتار می شدم یا ناجی
      خیلی وقته سعی کردم تو این تله نیافتم
      فیلم «ساختار شکن» فیلم خیلی خوبی است
      که منطبق با مثلث کارپمن است
      اگر دوستدار فیلم هستید حتما ببینید،

      صمیمانه سپاسگزارم از توجه و حضور ارزشمندتان 🙏💎🌹🌸
      پاینده باشید و سبز
      ☘️🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹☘️
      ارسال پاسخ
      آوا     صیاد
      چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۰۶
      درود
      فیروزه سمیعی
      فیروزه سمیعی
      چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ ۱۵:۴۲
      درودتان آوا جانم 💖
      امیدوارم مطالب مفید واقع شده باشد
      صمیمانه سپاسگزارم از توجه و حضور ارزشمندتان 💎🙏🌺🌸🌹
      نویسا مانید وسبز
      ☘️🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹☘️
      ارسال پاسخ
      جواد کاظمی نیک
      چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۸:۱۲
      درودبرشما استاد بانو گرامی وگرانقدر سرکارخانم سمیعی بزرگوار بسیار مفید و موثر وعالی بود استفاده کردم خداقوت بانو گرامی سرکارخانم سمیعی بزرگوار راستی شما دعوت هستید به دلنوشته برنج منتظر حضور گرمتون هستم بانو 🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻
      💙💙💙💙💙💙💙💙
      🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵
      💐💐💐💐💐💐
      🌼🌼🌼🌼
      💟💟💟
      ❤️❤️
      ❤️🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
      🌺🌺🌺🌺🌺
      🪻🪻🪻🪻
      🌼🌼🌼
      🥀🥀
      💮
      فیروزه سمیعی
      فیروزه سمیعی
      چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ ۱۵:۴۳
      درودتان باد جناب کاظمی نیک ادیب گرانقدر و مهربان 🌞
      چشم حتما
      صمیمانه سپاسگزارم از توجه و دعوت پرمهرتان☘️🌹🌸🌺🌻🌱
      پاینده باشید و سبز
      ☘️🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹☘️
      ارسال پاسخ
      مسعود مدهوش( یامور)
      چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۸:۱۵
      درودتان شاعر بانو ،بانو سمیعی ادیب و دانا🌹🌳🌸👏⭐🤞🥀🌱☘️🙏💐🌲🏵️🌴

      بسیار زیبا،با زحمت فراوان نگارش فرمودید ،بله سالهاست در خصوص مثلث کارپمن بحث و گفتگو میشود،در ایران نقش همه ما چیست؟ قربانی .......بسیار اموزنده و قابل تامل است.

      سپاس از اشتراک اموزنده و زیبای شما گرامی🌴🏵️🌲💐💐🙏☘️☘️🌱🌱🥀🥀🤞
      فیروزه سمیعی
      فیروزه سمیعی
      چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ ۱۵:۵۹
      درودتان باد جناب دکتر مدهوش ادیب گرانقدر 🌞
      به نکات دقیق و ظریفی اشاره کردید👌💯

      ((وقتی توی مثال واقعی و اجتماعی کارپمن بیفتیم، چیکار می‌کنیم؟ از نقشت بیرون میای یا ادامه‌اش می‌دی؟ حواست بهش هست؟
      این ها سوالاتی است که باید براش جواب دقیق و روشن داشته باشیم ،
      نقش های تحمیلی رو نباید پذیرفت ،
      نقش قربانی را نباید پذیرفت ،
      حتی وجود ناجی ها هم دردسره یعنی مخمصه ،))

      البته مقاله را از اینترنت سرچ کردم خودم ننوشتم از صفحه ی خانم معصومی

      صمیمانه سپاسگزارم از توجه و حضور ارزشمندتان 💎🍃☘️🌸🌹🌟🤞🏼🌸🌱🌻🕊️🌺🙏
      نویسا مانید وسبز وسرفراز
      ☘️🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹☘️
      ارسال پاسخ
      نرگس زند (آرامش)
      چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۹:۰۸
      درود ها بر دوست وخواهر مهربانم خندانک خندانک
      بسیار مطالب ارزشمندواگاهی دهنده بود خندانک
      موفق وسلامت باشید خندانک خندانک
      فیروزه سمیعی
      فیروزه سمیعی
      چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ ۱۶:۰۰
      درودتان باد نرگس جانم 💖 دوست ادیب و گرانقدرم 💗
      صمیمانه سپاسگزارم از توجه و حضور ارزشمندتان 💎🍃☘️🌸🌱🙏🌹🌟
      پاینده باشید و سرفراز و سبز
      ☘️🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹☘️
      ارسال پاسخ
      ابوالحسن انصاری (الف رها)
      چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ ۱۰:۲۲
      درودتان بانو سمیعی ادیب گرامی
      سپاس از اشتراک مفید و ارزشمند

      خندانک خندانک خندانک خندانک
      فیروزه سمیعی
      فیروزه سمیعی
      چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ ۱۶:۰۳
      درودتان باد جناب استاد انصاری ادیب عزیز گرامی 🌞
      صمیمانه سپاسگزارم از توجه و حضور ارزشمندتان 💎🍃☘️🌸🌹
      نویسا مانید وسبز وسرفراز
      ☘️🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹☘️
      ارسال پاسخ
      آذر دخت
      چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ ۱۱:۱۷
      سلام سرکار خانم سمیعی عزیزم
      ممنونم بسیار مفید و آموزنده بود
      بهره بردم
      موفق باشید و سربلند
      خندانک خندانک خندانک
      فیروزه سمیعی
      فیروزه سمیعی
      چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ ۱۶:۰۵
      درودتان باد آذردخت جانم 💖 دوست ادیب گرانقدرم 💗
      خوشحالم مطالب مفید واقع شد ه است نازنینم ❤️
      صمیمانه سپاسگزارم از توجه و حضور ارزشمندتان 💎🙏🌺🌸☘️🌹
      نویسا مانید وسبز وسرفراز
      ☘️🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹☘️
      ارسال پاسخ
      رحیم فخوری
      چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۰۱
      درودبرشما
      بسیارهم عالی
      خندانک خندانک خندانک
      خندانک خندانک
      خندانک
      فیروزه سمیعی
      فیروزه سمیعی
      چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ ۱۶:۰۶
      درودتان باد جناب استاد فخوری ادیب گرانقدر 🌞
      صمیمانه سپاسگزارم از حسن توجه و حضور ارزشمندتان 💎🙏🌹🍃☘️
      پاینده باشید و سرفراز وسبز
      ☘️🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹☘️
      ارسال پاسخ
      مهدی محمدی
      چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ ۲۱:۰۸
      سلام و عرض ادب بانو سمیعی فرهیخته و گرانمهر خندانک خندانک

      بسیار عالی بود موضوعی که مطرح کردید. خندانک خندانک
      فیروزه سمیعی
      فیروزه سمیعی
      چهارشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ ۲۲:۱۹
      درودتان باد جناب استاد محمدی ادیب گرانقدر 🌞
      امیدوارم با مطرح کردن مثلث کارپمن
      سرنخ ها برای حل مسائل و تحلیل و تحقیق مسائل برای افراد راحت تر بشه ،
      صمیمانه سپاسگزارم از توجه و حضور ارزشمندتان🙏💎✨🌹🌱
      پاینده باشید و سرفراز
      ☘️🌹🌹🌹🌹🌹🌹☘️

      ارسال پاسخ
      تنها کابران عضو میتوانند نظر دهند.



      ارسال پیام خصوصی

      نقد و آموزش

      نظرات

      مشاعره

      کاربران اشتراک دار

      محل انتشار اشعار شاعران دارای اشتراک
      کلیه ی مطالب این سایت توسط کاربران ارسال می شود و انتشار در شعرناب مبنی بر تایید و یا رد مطالب از جانب مدیریت نیست .
      استفاده از مطالب به هر نحو با رضایت صاحب اثر و ذکر منبع بلامانع می باشد . تمام حقوق مادی و معنوی برای شعرناب محفوظ است.
      2