«استادمهدی خالدی» اگرچه در محله ی سنگلج تهران به دنیا آمد اما اصالتا خلدآبادی(خالدآبادی)بود و باد و خلدآباد ازتوابع نطنز و محل دفن امامزاده آقاعلی عباس برادر حضرت امام رضاست.مردم کاشان و نطنز و توابع به آقا علی عباس (سلام الله علیه) علاقه و اعتقادی راسخ دارند...
استاد مهدی که در مردادماه 1298شمسی چشم به جهان گشود ریشه در آب و خاکی دارد که چندسال بعد ، در آن جا استاد ایرج خواننده ی خوش صدا به دنیا آمد.پدربزرگ مادری استادمهدی نی نواز دربار ناصرالدین شاه بود.استاد مهدی را پدر به مکتب استادصبا برد تا ویلن بیاموزد که از قدیم با استادصبا رفاقت و همنشینی داشت.
استادمهدی شاگرد ممتاز مکتب صباشد و دیری نگذشت که در نواختن ویلن سبکی نو و خاص ابداع نمود.در سبک ابداعی استادمهدی آرشه کشی بیش از پنجه مهم بود.
تعداد آهنگهای استاد مهدی خالدی سیصد فقره است و هفتاد فقره هم برای برنامه ی گلها آهنگ ساخته است.
استاد مهدی پس از صبا دومین نوازنده ای بود که در رادیوایران تکنوازی ویلن کرد.استاد مهدی به موسیقی فولکلور علاقه ی زایدالوصفی داشت و این علاقه را از آهنگهای «رعناجان»،«مریم جان» و «آی بانو» ی استادمی توان دریافت.
دیگر آهنگ معروف استاد «بردی از یادم» است.
استادمهدی خالدی موسیقیدان و آهنگساز برجسته و مبدع در 9 آذر 1369 پس از چندسال ابتلاء به بیماری سرطان حنجره در 72 سالگی درگذشت و در ابن بابویه به خاک سپرده شد.روح بلندش شاد و نام و آثار فاخرش جاودان باد.