سایت شعرناب محیطی صمیمی و ادبی برای شاعران جوان و معاصر - نقد شعر- ویراستاری شعر - فروش شعر و ترانه اشعار خود را با هزاران شاعر به اشتراک بگذارید

منو کاربری



عضویت در شعرناب
درخواست رمز جدید

معرفی شاعران معاصر

انتشار ویژه ناب

♪♫ صدای شاعران ♪♫

پر نشاط ترین اشعار

حمایت از شعرناب

شعرناب

با قرار دادن کد زير در سايت و يا وبلاگ خود از شعر ناب حمايت نمایید.

کانال تلگرام شعرناب

تقویم روز

پنجشنبه 29 آذر 1403
    19 جمادى الثانية 1446
      Thursday 19 Dec 2024
        مقام معظم رهبری سید علی خامنه ای و انقلاب مردمی و جمهوری اسلامی ایران خط قرمز ماست. اری اینجا سایت ادبی شعرناب است مقدمتان گلباران..

        پنجشنبه ۲۹ آذر

        پست های وبلاگ

        شعرناب
        شما بفرمائید وظیفه کیست ؟؟
        ارسال شده توسط

        باقر رمزی ( باصر )

        در تاریخ : يکشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۶ ۲۳:۴۳
        موضوع: آزاد | تعداد بازدید : ۱۱۹۱ | نظرات : ۳

         
        نتیجه تصویری برای معتادان متجاهر
         
        شما بفرمائید وظیفه  کیست ؟؟
         
        به گزارش پارس نیوز،
        محمدعلی اسدی با اشاره به آغاز مجدد طرح ساماندهی معتادان خیابانی در شهر تهران اظهار داشت: در حال حاضر طرح جمع‌آوری و ساماندهی معتادان خیابانی پایتخت اجرایی شده و این طرح در تمام نقاط آلوده شهر تهران اعم از شوش، مولوی، حاشیه‌ بزرگراه‌های شمال شهر و ... در حال اجراست.
        دبیر هماهنگی شورای مبارزه با مواد مخدر استان تهران اضافه کرد: اجرای این طرح تا سقف ساماندهی 3200 معتاد خیابانی شهر تهران ادامه خواهد یافت و ماموران پلیس به صورت روزانه اقدام به پاکسازی مناطق آلوده، جمع‌آوری و ساماندهی معتادان متجاهر و خیابانی می‌کنند.
        وی با بیان اینکه ساماندهی معتادان متجاهر بر اساس پروتکل تعیین شده مراکز ماده 16 انجام می‌گیرد گفت: ما تنها قادر به جمع‌آوری و ساماندهی معتادان متجاهری هستیم که در شاخصه‌های این پروتکل تعریف شده باشند.
        اسدی ادامه داد: این بدان معنا است که معتادان خیابانی بالای 65 سال، معتادان دارای زخم‌های باز، اتباع خارجی، کودکان معتاد، معتادان مبتلا به بیماری‌های مسری شدید، عفونی و لاعلاج از جمله سل، ایدز و هپاتیت و ... مشمول این پروتکل نمی‌شوند.
        دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران گفت: با توجه به وظایف قانونی ما و عدم توانایی‌مان در ساماندهی معتادان خیابانی، این معتادان پس از جمع‌آوری، در مرحله غربالگری جدا شده و آزاد می‌شوند
        وی در پاسخ به این سوال که در چنین شرایطی، خطرناکترین معتادان متجاهر به کف خیابان بازمی‌گردند، افزود: ما به هیچ وجه نمی‌توانیم وفق پروتکل اجازه دهیم معتادانی که بیماری سل یا بیماری‌های مسری صعب العلاج همچون ایدز یا هپاتیت دارند بین سایر معتادین دیگر نگهداری شوند. لذا باید تمام دستگاه‌های مسئول، تکلیف خود را در موضوع ساماندهی معتادان خیابانی انجام دهند و باید متولیان دستگاه‌های مسئول، فکری برای حل این موضوع داشته باشند.
        اسدی با بیان اینکه 20 تا 30 درصد معتادان خیابانی را معتادان دارای بیماری‌های عفونی صعب‌العلاج، ترنس‌ها و دوجنسه‌ها، معتادان مبتلا به ایدز، هپاتیت، سل و سایر مبتلایان به بیماری‌های مسری تشکیل می‌دهند گفت: در چنین شرایطی باید متولیان همه دستگاه‌ها، برای حل مشکل ساماندهی معتادان خیابانی پای کار بیایند و خوشبختانه برخی از دستگاه‌ها و سازمان‌ها همچون بهزیستی و اداره اتباع، با تمام توان سعی در اجرای تکلیف قانونی خود دارند.
        به گفته دبیر شورای هماهنگی استان تهران، در حال حاضر این استان ظرفیت پذیرش و ساماندهی 150 معتاد زن متجاهر را داراست.
         
         
        باقر رمزی باصر
        افتاده بپا خاسته
         
         

        ارسال پیام خصوصی اشتراک گذاری : | | | | |
        این پست با شماره ۸۱۶۷ در تاریخ يکشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۶ ۲۳:۴۳ در سایت شعر ناب ثبت گردید

        نقدها و نظرات
        علی رفیــــعی وردنجانی
        يکشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۶ ۲۳:۱۸
        سلام ودرود حضور استاد رمزی
        ساماندهی جمع کثیر معتادین متجاهر نیاز به یک اقدام همه جانبه و انقلابی دارد ، و دستگاه های مختلف مسئول باید پای کار بیایند تا ان شاالله اقدام عاجل و موثری صورت پذیرد.
        تشکر از شما که به معضلات اجتماعی توجه خاصی دارید خندانک
        ابوالفضل رمضانی  (ا تنها)
        يکشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۶ ۲۳:۲۴
        سلام.
        بی فایدس مافیای مواد مخدر اونقد قویه که هرساله هزار هزار تن وارد میکنن،کسیم ککش نمیگزه.
        مگه مردم خودشون نرن سمتش خندانک
        هنری داودیان
        جمعه ۶ مرداد ۱۳۹۶ ۱۹:۱۶
        بسیار غم انگیزه، وقتی که صحبت از معتاد میشه انگار از انسان صحبت نمیشه، انگار انان انسان متولد نشده اند انگار کودک نبوده اند، ارزوهای جوانی نداشته اند، انگار گریه نکرده و شاد نبوده اند انگار هرگز انسان نبوده اند. معتاد قربانی یک بیماریست که خود او مسئول بوجود امدنش در اجتماع نبوده است، شرائط خانوادگی، شرائط نابسامان اجتماعی، عقده های حقارت ناشی از ارزشهای کاذب اجتماعی، نبودن امکانات برای داشتن حد اقل زندگی ابرومندانه و از همه مهمتر بوجود امدن خلاء روحی، حفره درد اوری که احتیاج به پر شدن دارد و هیچ چیزی دیگری غیر از مواد مخدر نمیتواند بصورت موقت درد را تسکین دهد. پروسه بازسازی یک معتاد راهی است نه زیاد اسان ولی قسمت مربوط بما (اجتماع) چند نکته پایه ای و بسیار مهم دارد اول اینکه قبول کنیم اعتیاد بیماریست و معتاد بیمار، دوم: معتاد را انسان ببینیم و رفتار انسانی با انها داشته باشیم، سوم و مهمترین امید است اگر توانستید امید را در یک معتاد بوجود اورید قسمت اعظم راه را رفته اید. درجه امید در یک معتاد صفر است و هیچ راه خلاصی نمیبیند، امید کلید این در بسته است.
        تنها کابران عضو میتوانند نظر دهند.



        ارسال پیام خصوصی

        نقد و آموزش

        نظرات

        مشاعره

        کاربران اشتراک دار

        محل انتشار اشعار شاعران دارای اشتراک
        کلیه ی مطالب این سایت توسط کاربران ارسال می شود و انتشار در شعرناب مبنی بر تایید و یا رد مطالب از جانب مدیریت نیست .
        استفاده از مطالب به هر نحو با رضایت صاحب اثر و ذکر منبع بلامانع می باشد . تمام حقوق مادی و معنوی برای شعرناب محفوظ است.
        2