سایت شعرناب محیطی صمیمی و ادبی برای شاعران جوان و معاصر - نقد شعر- ویراستاری شعر - فروش شعر و ترانه اشعار خود را با هزاران شاعر به اشتراک بگذارید

منو کاربری



عضویت در شعرناب
درخواست رمز جدید

معرفی شاعران معاصر

انتشار ویژه ناب

♪♫ صدای شاعران ♪♫

پر نشاط ترین اشعار

حمایت از شعرناب

شعرناب

با قرار دادن کد زير در سايت و يا وبلاگ خود از شعر ناب حمايت نمایید.

کانال تلگرام شعرناب

تقویم روز

يکشنبه 2 دی 1403
    22 جمادى الثانية 1446
      Sunday 22 Dec 2024
        مقام معظم رهبری سید علی خامنه ای و انقلاب مردمی و جمهوری اسلامی ایران خط قرمز ماست. اری اینجا سایت ادبی شعرناب است مقدمتان گلباران..

        يکشنبه ۲ دی

        پست های وبلاگ

        شعرناب
        ژن‌های خودکشی‌کننده راه جدید درمان سرطان پروستات
        ارسال شده توسط

        احمدی زاده(ملحق)

        در تاریخ : يکشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۶
        موضوع: آزاد | تعداد بازدید : ۱۰۸۳ | نظرات : ۱

        دانشمندان آمریکایی می‌گویند روش جدیدی برای درمان سرطان پروستات که شایع‌ترین سرطان در میان مردان است، پیدا کرده‌اند.
        در این روش سلول‌های سرطانی به نوعی به از بین بردن خودشان اقدام می‌کنند که اصطلاحا "درمان از طریق خودکشی سلول‌ها" نامگذاری شده است.
        محققان می‌گویند با استفاده از این روش شانس زنده ماندن بیماران شرکت‌کننده در پژوهش بعد از پنج سال از آغاز درمان، نسبت به تحقیقات مشابه قبلی تا ۲۰ درصد افزایش یافته است.
        با وجود این کارشناسان سرطان می‌گویند تحقیقات بیشتری در مورد این روش درمانی جدید نیاز است تا بتوان نتایج آن را به عموم تعمیم داد.
        نتایج این مطالعه که توسط محققان بیمارستان متدیست هوستون در ایالت تگزاس صورت گرفته، مدعی است چنانچه روش‌های پرتودرمانی و درمان از طریق ژن‌های خودکشی‌کننده، با هم ترکیب شوند می‌توان به درمان موفق‌تر سرطان پروستات در آینده تا حدود زیادی خوشبین بود.
        در این روش سلول‌های سرطان پروستات با استفاده از مهندسی ژنتیک اصلاح می‌شوند به طوری که بعد از بازگشت به بدن به سیستم دفاعی دستور می‌دهند آنها را از بین ببرد؛ در حقیقت می‌توان گفت آنها فرمان قتل خود را صادر می‌کنند.
        سیستم دفاعی بدن معمولا غدد سرطانی را به عنوان عامل تهدیدکننده هدف قرار نمی‌دهد چرا که این غده‌ها از سلول‌های عادی بدن تشکیل می‌شوند؛ سلول‌هایی که سیستم دفاعی بدن آنها را "سالم" می‌شناسد. بنابراین، برخلاف هنگامی که باکتری یا ویروس‌ها در بدن عفونت ایجاد می‌کنند، سیستم دفاعی برای از بین بردن سلول‌های سرطانی اقدام نمی‌کند.
        در حالی که در این تحقیق جدید، دانشمندان با استفاده از وارد کردن یک ویروس به سلول سرطانی، به سیستم دفاعی بدن سیگنال می‌دهند که زمان حمله‌ای بزرگ به این گروه از سلول‌ها (غده سرطانی) فرا رسیده است.
        این تحقیق در بیمارستان متدیست هوستون به این طریق صورت گرفت که ۶۲ بیمار در دو گروه قرار گرفتند. هر دو گروه پرتودرمانی شدند اما گروه اول در طول مدت پژوهش دوبار تحت روش "خودکشی ژنی" قرار گرفت و در مورد گروه دوم که سرطان اعضایش بدخیم‌تر تشخیص داده شده بود، سه بار از این روش استفاده شد.
        بعد از پنج سال، محققان دریافتند که میزان شانس زنده ماندن این بیماران به ترتیب به ۹۷ و ۹۴ درصد رسیده است. اگر چه گروه گواه یا کنترلی در این پژوهش وجود نداشته اما محققان می‌گویند نتایج نسبت به تحقیقات قبلی در همین زمینه بین ۵ تا ۲۰ درصد بیشتر بهبودی نشان می‌دهد.
        نتایج نمونه برداری بیماران دو گروه بعد از دو سال از انجام این تحقیق هم برای ۸۳ درصد از اعضای گروه اول و ۷۹ درصد از اعضای گروه دوم منفی بوده است.
        دکتر برایان باتلر، از اعضای این تیم تحقیقاتی می‌گوید استفاده از روش درمانی "خودکشی ژنی" می‌تواند دریچه‌ای جدید به سوی درمان سرطان پروستات باز کند.
        "ما می‌توانیم با تزریق کردن ژن‌های اصلاح شده به بدن اجازه دهیم خودش با سرطان مبارزه کند و اگر غده سرطانی در آینده هم دوباره عود کند، سیستم دفاعی بدن خودبخود با آن مبارزه خواهد کرد."
        با وجود این، دکتر کوین هارینگتون، متخصص درمان بیولوژیکی سرطان در موسسه تحقیقات سرطان لندن ضمن "جالب توجه" خواندن نتایج این تحقیق می‌گوید پژوهش‌های بیشتری باید در این زمینه صورت
        گیرد.
        "ما به نمونه‌برداری‌های تصادفی بیشتری نیاز داریم تا بتوانیم بگوییم این روش از پرتودرمانی صرف موثرتر است."

        ارسال پیام خصوصی اشتراک گذاری : | | | | |
        این پست با شماره ۶۴۴۳ در تاریخ يکشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۶ در سایت شعر ناب ثبت گردید

        نقدها و نظرات
        تنها کابران عضو میتوانند نظر دهند.



        ارسال پیام خصوصی

        نقد و آموزش

        نظرات

        مشاعره

        کاربران اشتراک دار

        محل انتشار اشعار شاعران دارای اشتراک
        کلیه ی مطالب این سایت توسط کاربران ارسال می شود و انتشار در شعرناب مبنی بر تایید و یا رد مطالب از جانب مدیریت نیست .
        استفاده از مطالب به هر نحو با رضایت صاحب اثر و ذکر منبع بلامانع می باشد . تمام حقوق مادی و معنوی برای شعرناب محفوظ است.
        2