سایت شعرناب محیطی صمیمی و ادبی برای شاعران جوان و معاصر - نقد شعر- ویراستاری شعر - فروش شعر و ترانه اشعار خود را با هزاران شاعر به اشتراک بگذارید

منو کاربری



عضویت در شعرناب
درخواست رمز جدید

معرفی شاعران معاصر

انتشار ویژه ناب

♪♫ صدای شاعران ♪♫

پر نشاط ترین اشعار

کانال تلگرام شعرناب

تقویم روز

جمعه 14 دی 1403
    4 رجب 1446
      Friday 3 Jan 2025

        حمایت از شعرناب

        شعرناب

        با قرار دادن کد زير در سايت و يا وبلاگ خود از شعر ناب حمايت نمایید.

        مقام معظم رهبری سید علی خامنه ای و انقلاب مردمی و جمهوری اسلامی ایران خط قرمز ماست. اری اینجا سایت ادبی شعرناب است مقدمتان گلباران..

        جمعه ۱۴ دی

        پست های وبلاگ

        شعرناب
        چگونه طرح يك داستان كوتاه را تشريح كنيم؟
        ارسال شده توسط

        احمدی زاده(ملحق)

        در تاریخ : شنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ ۱۹:۱۳
        موضوع: آزاد | تعداد بازدید : ۸۸۱ | نظرات : ۴۸

        طرح، يكي از اجزاي داستان كوتاه است كه شامل صحنه هايي از حركت غالب بر اوج داستان مي باشد. نويسنده در داستان كوتاه زمان زيادي براي بسط دادن جزئيات طرح ندارد.طرح داستان كوتاه ترجيحا ساده است و مي تواند با گام هايي كه در ادامه مي آيد مورد بررسي قرار گيرد.
         
                  1_اتفاق ها را ليست كنيد.داستان كوتاه معمولا يك شخصيت اصلي دارد كه در تمامي اتفاقات داستان حضور دارد.ليست اتفاقات شما براي هر داستان كوتاهي مي تواند شامل حركت شخصيت اصلي باشد. بعلاوه يادداشتي از رويدادهاي روحي و احساسي مرتبط به شخصيت اصلي بنويسيد ، به عنوان مثال زماني كه مي فهمد مادرش چگونه مرده است ،درك مي كند كه چرا مادرش او را ترك كرده و به غمگين بودن خود پايان مي دهد.
         
         2_رويداد ها را براساس زمان وقوع مرتب كنيد. ليست اتفاقات داستان را برداريد و رويدادها را براساس تاريخ بوقوع پيوستنشان مرتب كنيد. گاهي اوقات داستان كوتاه با يك فلش بك(بازگشت به گذشته) آغاز مي شود؛ در حالي كه بقيه بخش ها در زمان حال اتفاق مي افتد.ليست رويدادها را به ترتيب تاريخ مرتب كنيد.حتي اگر اين همان ترتيبي نباشد كه رويدادها در داستان ظاهر مي شوند.
         
         3_كشش را بشناسيد. كشش داستان خواننده را مجبور به ادامه خواندن داستان مي كند. تمام داستان هاي خوب داراي عنصر كشش هستند. كشش مي تواند كاملا واضح باشد مثل كشاكش ميان دو شخصيت در داستان، و يا مي تواند يك كشش ماهرانه باشد مثل كشاكش دروني يك شخصيت براي تصميم گيري درست. شناخت كشش به شما كمك مي كند كه طرح را بشناسيد چراكه طرح در اصل سفر شخصيت داستان براي حل كردن كشش داستان است.
         
         4_ نقطه اوج داستان را پيدا كنيد. نقطه اوج داستان كوتاه زماني اتفاق مي افتد كه كشش به قدر كافي بسط پيدا كرده است، درست پيش از حل شدن كشش داستان نقطه اوج داستان است. به عنوان مثال در داستان هاي رمز آلود ، نقطه اوج درست پيش از يافتن قاتل است. نقطه اوج داستان كوتاه در نزديكي پايان داستان قرار دارد. پس از اوج، نويسنده داستان را با يك پايان باز خاتمه مي دهد.
         
        نویسنده : نگین کارگر

        ارسال پیام خصوصی اشتراک گذاری : | | | | |
        این پست با شماره ۵۴۹۳ در تاریخ شنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ ۱۹:۱۳ در سایت شعر ناب ثبت گردید

        نقدها و نظرات
        احمدی زاده(ملحق)
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۰۰:۴۶
        داستان چیست و انواع داستان کدام است!
        داستان متن کوتاه یا طولانی است که بازگو کننده‌ی یک اتفاق یا رویداد واقعی یا تخیلی است. در قالبی دیگر داستان یعنی بازآفرینی رویدادها و حوادثِ به ظاهر طبیعی. در محتوای داستان به اتفاق‌ها، شرایط و حالات شخصیت یا شخصیت‌ها و جزئیات برای انتقال اتفاقات یک رویداد، انتقال مفهوم یا نتیجه مد نظر داستان‌نویس پرداخته می‌شود. داستان معمولا دارای سرآغاز و پایان است.

        از نظر دسته‌بندی معمولاً به جز داستان‌های غیرمتعارف یا خارج از تقسیم بندی‌های رایج، انواع داستان را می توان به داستان کوتاه، داستان بلند، رمان، داستانک و داستان فیلمی/عکسی(کُمیک) تقسیم می‌شود.

        داستان کوتاه: نوعی از داستان است که حجم کمی دارد. (معمولاً بین ۳۵۰۰ تا ۱۲۰۰۰ کلمه) و داستان‌نویس در بصورت مختصر و کوتاه به ارائه بخش یا برشی از واقعه و اتفاقات رخ داده می‌پردازد.
        داستان بلند: در داستان بلند معنا و مفهوم، اهمیت زیادی دارد و نویسنده زوایای متنوع و مختلفی از آن رویداد را بررسی و بیان می‌کند. در داستان بلند حجم داستان محدودیتی ندارد.
        داستانک: به داستان کوتاهِ کوتاه داستانی و به مراتب کم حجم‌تر از «داستان کوتاه» داستانک می‌گویند. داستانک نهایتاً باید بتواند در چند خط یا حداکثر یک صفحه نوشته منظور و مفهوم خود را برساند.
        رُمان: رمان یک واژه فرانسوی است و به داستانی گفته می‌شود که نه کوتاه است و نه مثل داستان بلند خیلی طولانی. معمولا تعداد کلمات رمان در حدود ۵۰ هزار کلمه است. در سال‌های اخیر رمان تبدیل به یکی از مهم‌ترین اشکال ادبی شده‌ است.
        داستان فیلمی یا داستان عکسی (کُمیک): در این نوع داستان‌ها (که کمیک‌های امروزی را به وجود آورده‌اند) به صورت مصور(تصویری) از شخصیت‌های درون فیلم‌ها، انیمیشن‌ها و در مواردی بازی‌ها استفاده می‌شود. البته فقط به این موارد محدود نمی‌شود و می‌تواند از شخصیت جدید و ناشناخته‌ای در داستان استفاده شود.
        مفهوم و ایده داستان
        ایده داستان، موضوعی جذاب و کلی برای طراحی و نوشتن داستان است. ایده داستان سه ویژگی زیر را دارد تازگی، حرف خاص یا لحظه خاص و موقعیت محوری. مفهوم یا موضوع داستان، «توصیفی کلی از محتوای درونی داستان» است که به مخاطب انتقال می‌دهد مانند رقابت، بی وفایی، صداقت، عشق و… می‌باشد.

        ویژگی‌های کلی داستان
        طی سال‌ها داستان نویسی تغییرات بسیار زیادی کرده که باعث شده نتوانیم باید و نبایدی برای آن قائل شویم و توصیه یا قاعده‌ای برای آن در نظر بگیریم، اما به طور کلی هر داستان به طور معمول دارای ویژگی‌های زیر است:

        هر داستان رویداد یا اتفاقات را نقل می‌کند
        هر داستان سرآغاز و پایان خود را دارد
        (معمولاً) داستان به نثر است؛ در تعریف نثر، کلامی که در آن، مفاهیم و معانی با وضوح و روشنی و رسایی و با نظم فکر و منطقی بیان می شود و تنها وظیفهء لفظ در آن بیان معنا است.
        معمولا در داستان، داستان نویس از تخیل خود استفاده می‌کند
        ساختار داستان بر رابطه علت و معلول شکل می‌گیرد
        عناصر موجود داستان
        بهتر است قبل از اینکه داستان‌نویسی را شروع کنیم بدانیم که یک داستان از چه عناصری تشکیل شده است. بررسی این موضوع می‌توانید در داستان‌سرایی بهتر شما و شناخت موقعیت‌های داستان شما مفید باشد و در نهایت باعث رسیدن شما به یک داستان موفق و تاثیرگذار شود.

        صحنه‌: صحنه از عناصر اصلی داستانی است و شامل زمان، مکان و شرایطی می‌شود که داستان در آن به وقوع می‌پیوندد. اگر زمان، مکان و شرایط صحنه به درستی در داستان بیان شود باعث درک عمیق‌تر مخاطب از داستان می‌شود، البته نیاز نیست که صحنه با تمام جزئیات و کامل بیان شود و کاملا واقعی باشد، گاهی میتواند از تخیل برای جذاب تر کردن صحنه استفاده کرد.
        شخصیت‌های داستان: هر داستانی شخصیت‌های مختص به خود را دارد که این شخصیت‌ها به شخصیت‌های اصلی و فرعی تقسیم می‌شود. در داستان شما مهم این است که شخصیت‌های داستان جذاب باشند و به درستی معرفی شوند. معمولا شخصیت‌های داستان به مثبت و منفی یا قهرمان و ضد قهرمان نیز تقسیم می‌شوند.
        کشمکش داستان: کنش یا چالش بزرگ که شخصیت اصلی یا یکی از شخصیت‌های داستان با آن روبه‌رو می‌شود و این کشمکش معمولا ایده و دلیل به وجود آمدن داستان است.
        جزئیات داستان: چیزی که داستان را جذاب می‌کند و مخاطب را به خواندن ترغیب می‌کند، جزئیات داستان است. استفاده از تخیل برای بال پر دادن به شخصیت‌ها، شرایط، صحنه و عناصر دیگر داستان، حتما داستان شما را جذاب تر می‌کند. به طور مثال به جای آنکه بگویید «آتش گرم بود» بگویید «گرمای آتش حس زندگی دوباره را در بدنم جاری کرد». البته توجه کنید در شاخ و برگ دادن به داستان زیاده‌روی نکنید، این کار می‌تواند باعث عدم جذابیت داستان شما شود.
        نقطه اوج داستان: نقطه‌ای که در آن جذاب‌ترین اتفاق داستان رخ می‌دهد و جایی است که مخاطب را .
        نتیجه داستان (پایان داستان): بعد از پشت سر گذاشتن نقطه‌ی اوج داستان، قاعدتا مشکلات داستان حل شده و ابهام دیگری وجود ندارد، حال می‌توان به نتیجه‌گیری و پایان داستان پرداخت، این کار اگر به درستی انجام شود می‌‌تواند تاثیر بهتری بر روی خواننده بگذارد. البته اگر داستان و رمان شما دنباله‌دار است، می‌‌توانید با ایجاد ابهام در ذهن مخاطب آن را به مطالعه داستان بعدی ترغیب کنید.
        چالش‌هایی که نویسندگان تازه کار، با آنها رو به رو می‌شوند!
        شخصیت ممکن است به حد کافی قابل توجه نباشد: خوانندگان می‌خواهند تشخیص دهند که شخصیت اصلی داستان، چه طور مشکلاتش را رفع می کند.
        شخصیت خیلی خوش شانس باشد: باید یک مشکل واقعی داشته باشد. برای مثال، شخصیت باید از میان یک بیابان، راه برود تا دوستش را نجات دهد. گرچه ممکن است که اگر یک نفر را نشان دهیم که سوار جیپ شده است و فقط آن را سواره نشان دهیم، تقریباً تا اندازه ای موثر نباشد.
        شخصیت، مشکلاتش را به وسیله تلاش های خودش حل نمی کند: اگر مشکلات برای شخصیت حل شود و ما خیلی کم در مورد آن بگوییم، خواننده مایوس و ناامید می‌شود.
        گره گشایی، ممکن است مورد انتظار باشد: خواننده از ابتدا می‌داند که شخصیت چگونه مشکلش را حل خواهد کرد و این بر عهده نویسنده است که توجه خواننده حفظ شود. حتی اگر پایان کار، مورد انتظار مخاطب باشد.
        نتیجه داستان، ممکن است به حد کافی برای مخاطب مناسب نباشد. وگرنه، پیام نویسنده را نمی‌بیند. مخاطب های داستان، چه کسانی هستند؟ یک کودک ممکن است چیزی را طوری ببیند که یک جوان، آن را لایق نشمارد.

        چگونه داستان بنویسیم؟
        بعد از آشنایی با مفهوم و جنبه‌های مختلف داستان که به آن‌ها پرداخته شد، اکنون می‌توانید برای نوشتن داستان خود دست به کار شوید. برای اینکه داستان نویسی را به بهترین حالت انجام دهید و پیش بروید، چند گام را پیش رو دارید که به ترتیب به آنها می‌پردازیم. از آنجایی که ساختار داستان‌نویسی با فیلمنامه تشابه‌هایی دارد بد نیست بعد از مطالعه کامل این مقاله به مطالعه مقاله چگونه فیلمنامه بنویسم مراجعه کنید.

        گام اول: درمورد ایده داستان خود به قطعیت برسید
        همانطور که گفته شد ایده مغز داستان است، پس باید بیشتر روی آن تفکر شود. هر ایده شاید در ابتدا خوب به نظر اما با کمی تأمل و بررسی بیشتر می‌تواند این طور نباشد. البته نباید کمال گرایی باعث جلوگیری از نوشتن داستان شما شود، اما تأمل می‌تواند باعث انتخاب مسیر درست شما در داستان‌نویسی شود.

        گام دوم: یک لاگ لاین برای داستان بنویسید
        لاگ‌لاین به خلاصه ای کوتاه از داستان در حد یک یا چند جمله ( معمولا ۲۵ تا ۵۰ کلمه) گفته می‌شود. شما در لاگ‌لاین به معرفی کلی داستان، شخصیت‌ یا شخصیت‌های اصلی و اتفاق اصلی رخ داده در داستان می‌پردازید. در لاگ لاین شما باید به نحوی جذاب و قابل درک داستان خود را در جمله‌ای کوتاه بیان کنید.

        گام دوم: طرح داستان را بنویسید
        در طرح داستان شما به طور مختصر به بررسی و توصیف عناصر داستان مثل رویداد و اتفاقات، شخصیت‌ها، صحنه، کشمکش و موارد دیگر می‌پردازید. طرح داستان برای بیان کلی عناصر و اتفاقات است و ریز جزئیات داستان در آن مطرح نمی‌شود. این کار شما را در طراحی و نوشتن داستان بسیار کمک می‌کند و البته اگر قصد فروش داستان را دارید، برای بازاریابی داستان مفید است.

        گام سوم: شخصیت‌های داستان را لیست کنید
        بهتر است لیستی از شخصیت‌های داستان را در قالب یک جدول تهیه کنید و تمام جزئیات شخصیتی و حالات روحی و جسمی آن را بنویسید. این کار باعث تجسم بهتر شخصیت‌ها می‌شود و در زمان نوشتن داستان مسیر را برای شما هموارتر می‌کند.

        گام چهارم: داستان خود را بنویسید
        حالا وقت آن است که شروع به نوشتن متن اصلی داستان خود کنید. ابتدا یک مکان مناسب برای خود انتخاب کنید تا تمرکز و شرایط لازم برای نوشتن را به دست آورید. حالا هر آنچه در ذهن دارید و به آن فکر کرده‌اید را بر روی کاغذ بیاورید. با توجه به نکاتی که قبلا گفته شد داستان شما از یک نقطه شروع می‌شود، اتفاقات و رویدادها رخ می‌دهند، به نقطه اوج خود می‌رسد و در نهایت پایان می‌یابد.

        در نوشتن داستان از میل شدید به ثبت همه جزئیات و ریزبینی جلوگیری کنید و فقط به موارد که لازم هست بنویسید بپردازید. پرداختن زیاد به جزئیات می‌تواند داستان شما را نابود کند و مخاطب را از درک مفهوم داستان باز دارد.

        گام پنجم: اندکی استراحت کنید و به ویرایش بپردازید
        بعد از اینکه داستان خود را نوشتید، بهتر است زمان کوتاهی از داستان خود دور باشید و ذهن خود را آزاد کنید. سپس به داستان خود مراجعه کنید و بدون تعصب و حساسیت متن داستان خود را ویرایش کنید. این کار اگر به درستی انجام شود در نهایت نتیجه مطلوب‌تری را به همراه دارد.

        گام ششم: مطالعه داستان را به فرد دیگری بسپارید
        در قالب حرفه‌ای داستان نویسی، بهتر است بعد از بررسی و ویرایش متن داستان و قبل از انتشار داستان، به عنوان مرحله نهایی داستان را به فرد یا افراد دیگری برای مطالعه بسپارید تا اگر مشکلی در متن داستان وجود آن را بررسی و به شما اعلام کند. در نهایت اگر داستانتان نیاز به اصلاحات داشت آن‌ها را اعمال کنید.

        گام هفتم: داستان خود را منتشر کنید
        در مرحله‌ی پایان باید داستان خود را برای نشر آماده کنید. برای این کار لازم است آن را ویراستاری کنید، سپس صفحه آرایی کنید و در نهایت آن را چاپ کنید یا به صورت الکترونیک آن را منتشر کنید. بهتر است این موارد را توسط متخصص انجام دهید.

        منبع نت
        جواد کاظمی نیک
        جواد کاظمی نیک
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۰۱:۴۶
        درودبرشما استاد عزیزم جناب احمدی عزیزم ممنونم بابت این مطالب مفیدی بود سپاسگزارم عزیزدل ممنونم 🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐
        ارسال پاسخ
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۱۶:۱۳
        خندانک خندانک خندانک
        ارسال پاسخ
        افسانه پنام (مولد)
        افسانه پنام (مولد)
        دوشنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ ۰۰:۲۷
        درود بر شما استاد بزرگوار
        جناب احمدی زاده عزیز
        خداوند به شما عمری با عزت
        وهمچنین خیر برکت دهد خندانک
        ارسال پاسخ
        شاهزاده خانوم
        شنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ ۲۰:۴۹
        درود استاد سخاوتمند.. خندانک
        از اینکه هوشمندانه پست می‌گذارید.. بسیار سپاسگزارم.. خندانک خندانک
        عالی و آموزنده.. خندانک خندانک
        در پناه حق خندانک
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۱۶:۱۳
        خندانک
        ارسال پاسخ
        طاهره حسین زاده (کوهواره)
        شنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ ۲۱:۳۵

        خندانک خندانک خندانک خندانک خندانک
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۱۶:۱۳
        خندانک
        ارسال پاسخ
        سید هادی محمدی
        شنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ ۲۲:۲۴
        درود بر شما استاد احمدی زاده

        طاعات و عبادات قبول درگاه حق خندانک
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۱۶:۱۳
        خندانک
        ارسال پاسخ
        محمد رضا خوشرو (مریخ)
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۰۰:۱۴
        درودها
        بسیار مفید بود .
        خندانک
        جواد کاظمی نیک
        جواد کاظمی نیک
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۰۰:۲۱
        🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐
        ارسال پاسخ
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۱۶:۱۴
        خندانک
        ارسال پاسخ
        مهرداد عزیزیان
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۱۶:۰۵
        درود جناب احمدی‌زاده‌ی گرامی
        مطالب بسیار مفیدی بود
        خسته نباشید 👏👏🌺🌺
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۱۶:۱۳
        خندانک
        ارسال پاسخ
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۱۶:۱۳
        خندانک
        درودبرشما استادبزرگوارم خندانک
        خسته نباشید خندانک
        پست مفیدی بود خندانک
        خندانک خندانک خندانک
        خندانک خندانک
        خندانک
        آوا     صیاد
        شنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ ۲۰:۴۶
        درود استاد بهره بردیم آموزنده بود
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۱۶:۱۳
        خندانک
        ارسال پاسخ
        علیرضا حاجی پوری باسمنج راوی عشق
        شنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ ۲۱:۰۵
        درود بر استاد ارجمند احمدی زاده ملحق بزرگوار خندانک
        خدا را سپاس که فرصتی داد تا یکبار دیگر در محضرتان علم بیاموزم 🙏🙏🙏
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۱۶:۱۳
        خندانک
        ارسال پاسخ
        جواد کاظمی نیک
        شنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ ۲۱:۰۸
        خندانک درودبرشما استاد عزیزم جناب احمدی عزیزم مطالبی مفيدي را درمورد داستان گفتید بسیار سپاسگزارم بابت این پست وبلاگ مفید سپاسگزارم استاد عزیزم 🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۱۶:۱۳
        خندانک
        ارسال پاسخ
        ابوالحسن انصاری (الف رها)
        شنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ ۲۲:۳۵
        سلام
        و
        سپاس سید والامقام جناب احمدی زاده عزیز وارجمند خندانک خندانک خندانک
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۱۶:۱۳
        خندانک
        ارسال پاسخ
        جواد کاظمی نیک
        شنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ ۲۲:۳۵
        🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۱۶:۱۳
        خندانک
        ارسال پاسخ
        علی نظری سرمازه
        شنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ ۲۲:۵۲
        درود بر جناب ملحق خندانک
        خندانک خندانک خندانک
        آموزنده و بجا خندانک
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۱۶:۱۳
        خندانک
        ارسال پاسخ
        مسعود مدهوش( یامور)
        شنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ ۲۳:۰۵
        درودتان جناب ملحق🥀💐🌼🌻🌲

        موثر و اموختنیست🌲🌻🌼💐🥀🌸🤞🍀🍃
        جواد کاظمی نیک
        جواد کاظمی نیک
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۰۰:۲۱
        ۰🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐
        ارسال پاسخ
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۱۶:۱۳
        خندانک
        ارسال پاسخ
        ابراهیم کریمی (ایبو)
        شنبه ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ ۲۳:۲۷
        درود بر جناب ملحق ارجمند
        خندانک خندانک خندانک
        جواد کاظمی نیک
        جواد کاظمی نیک
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۰۰:۲۱
        🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐
        ارسال پاسخ
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۱۶:۱۴
        خندانک
        ارسال پاسخ
        جواد کاظمی نیک
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۰۰:۲۱
        🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۱۶:۱۴
        خندانک
        ارسال پاسخ
        زهره دهقانی ( شادی)
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۰۰:۵۷
        سلام و درود به اندیشه آگاهتان استاد گرانقدر
        با دقت خواندم و آموختم از قلم نابتان👌💐
        بسیار جذاب بود برای بنده که علاقه زیادی به نوشتن داستان دارم اما متاسفانه در به تصویر کشیدن و سیر اتفاقات بسیار ضعیف عمل می کنم و همین امر باعث می شود ننویسم🤕

        امیدوارم باز هم برامون در این باب بنویسید✨
        شاد و تندرست باشید ✨😇
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۱۶:۱۴
        خندانک
        ارسال پاسخ
        آوا     صیاد
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۰۱:۱۰
        درود استاد گرامی
        طاعات وعبادات قبول حق
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۱۶:۱۴
        خندانک
        ارسال پاسخ
        جواد کاظمی نیک
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۰۴:۲۴
        🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐🌺🌺🌺🌺
        🌼🌼🌼
        🏵🏵
        💐
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۱۶:۱۴
        خندانک
        ارسال پاسخ
        آذر دخت
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۱۶:۰۸
        درود بر شما استاد گرامی خندانک خندانک خندانک خندانک
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        جمیله عجم(بانوی واژه ها)
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۱۶:۱۴
        خندانک
        ارسال پاسخ
        آذر مهتدی
        يکشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ ۱۷:۰۷
        درود بر شما جناب ملحق گرامی
        عبادات مقبول درگاه حق
        بسیار از اشتراک مطلب مفیدتان
        سپاسگزارم
        خندانک خندانک خندانک
        سید ظاهر موسوی
        سه شنبه ۲۹ فروردين ۱۴۰۲ ۰۹:۵۷
        درود به شما استاد گرامی خندانک خندانک خندانک خندانک خندانک خندانک خندانک خندانک خندانک خندانک خندانک
        تنها کابران عضو میتوانند نظر دهند.



        ارسال پیام خصوصی

        نقد و آموزش

        نظرات

        مشاعره

        کاربران اشتراک دار

        کلیه ی مطالب این سایت توسط کاربران ارسال می شود و انتشار در شعرناب مبنی بر تایید و یا رد مطالب از جانب مدیریت نیست .
        استفاده از مطالب به هر نحو با رضایت صاحب اثر و ذکر منبع بلامانع می باشد . تمام حقوق مادی و معنوی برای شعرناب محفوظ است.
        2