سلام و درود بر استاد محمدی گرانقدر
۱_ سپاس از شما که به نوشته بنده توجه فرمودید.
۲ _ این مصرع که فرمودید ، متاسفانه بنده نخوندم و نمی دونم برای کدام بزرگواری هست، اگه کاملش رو می فرستادید ممنون میشدم .
۳ _ همانطور که مستحضرید ( البته حضورتان درس پس می دهیم ) نوشتن شعر در حقیقت بیان احساسات ، عواطف ویا حالاتی هست که معمولا در یک آن به آدم دست می دهد ، و در این لحضات کلماتی در یک قالب منظم و با آهنگی خاص کنار همچیده می شوند تا منظور شاعر را به شیوه ایی خاص به دیگری ویا مخاطب مد نظرش انتقال نماید ، که در این بین ممکن است در یک مصرع از بین تمامی مصرع های یک شعر از ترکیب کلماتی استفاده شود که از قضا شبیه همان ترکیب بندی کلمات ، قبلا و در یک جایی و یک شخص دیگری هم استفاده کرده باشد ، (تاکید میکنم عین مصرع ، مصرعی که عین همان کلمات با یک آهنگ و وزن کنار هم قرار گیرند منظورم نیست، شباهت کلمات بکار رفته در یک مصرع مدنظر می باشد ).
کما اینکه خیلی از ما ها برای رساندن مفهوم یک جمله از کلماتی استفاده می کنیم ، که به دفعات قبل از ما از آنها استفاده شده باشد ، چرا که کلمات همانها هستند ، و تفاوت ها فقط در ترکیب و نوع بکارگیری آنهاست .
۴_ کم نیستند اشعاری از شعرای بزرگ که شباهت هایی در برخی از مصرع هایشان دیده می شود ، چه برسد به ما که هیچ هم نیستیم.
۵_ برداشتی که بنده از محضر اساتید گرانقدر بدست آوردم ، یک شعر فقط ترکیب کلمات نیست . وزن شعر ، مفهوم شعر ، آهنگ شعر و... در مجموع یک شعر را تشکیل می دهند .
۶_ قبول دارم که مصرع اول شبیه مصرعی هست که فرمودید و این که فرمودید شعر دیگران ، هم منصفانه نیست و هم لحن کلامتان شایسته نیست.
وبا اینهمه بازم هم ممنونم از تذکرتان
خیلی زیبا بود
بیت آخر هم بینظیر بود