سایت شعرناب محیطی صمیمی و ادبی برای شاعران جوان و معاصر - نقد شعر- ویراستاری شعر - فروش شعر و ترانه اشعار خود را با هزاران شاعر به اشتراک بگذارید

منو کاربری



عضویت در شعرناب
درخواست رمز جدید

اعضای آنلاین

معرفی شاعران معاصر

انتشار ویژه ناب

♪♫ صدای شاعران ♪♫

پر نشاط ترین اشعار

کانال تلگرام شعرناب

تقویم روز

شنبه 10 خرداد 1404
    5 ذو الحجة 1446
      Saturday 31 May 2025
      • روز جهاني بدون دخانيات

      حمایت از شعرناب

      شعرناب

      با قرار دادن کد زير در سايت و يا وبلاگ خود از شعر ناب حمايت نمایید.

      هرگز لبخند را ترک نکن حتی وقتی ناراحتی، چون هر کسی امکان دارد عاشق لبخند تو شود. گابریل گارسیا مارکز

      شنبه ۱۰ خرداد

      پست های وبلاگ

      شعرناب
      سخنی با دوستان ...
      ارسال شده توسط

      منوچهر مجاهدنیا

      در تاریخ : جمعه ۱۶ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰
      موضوع: آزاد | تعداد بازدید : ۱۲۹۴ | نظرات : ۸۷

      دوستان و همراهان گرامی هر کسی مشکل و  اعتراضی دارد مستقیم بدون دخالت در پستها و مطالب دیگران! به  ارتباط با ما ایمیل بزند و مستقیم مشکل خودرا باز گو کند در غیر اینصورت پست و کامنت ها حذف خواهد گردید. اینجا محل یاری کشی و تصویه حساب و  حاشیه نیست. مدیریت سایت.
      درود بر دوستان خوب شعرناب . متاسفانه در یک هفته اخیر تنش هایی در سایت ایجاد شد که نباید می شد و خاطر خیلی عزیزان مکدر گردید . بنده این مطلب را فقط در راستای مطالب طنزی که اینجا منتشر می شود می گویم و لاغیر .
      طنز جزو لاینفک ادبیات ایران زمین است و هیچ کس هم نمی تواند منکر آن شود ، البته ممکن است کسی شخصا طنز را قبول نداشته باشد ولی این فقط یک عقیده شخصی است . در پاسخ به انگشت شمار عزیزانی که اعتراض دارند که طنز نباید در این سایت انتشار یابد و دلیل آن را هم می آورند که مثلا کل اعضای بعضی خانواده ها مطالب سایت را می خوانند که احتمالا کودکان و نوجوانان را هم شامل می شود و عقیده دارند که مطالب طنز و بعضی پست های دیگر و کارگاه ها برای کودکان بد آموزی دارد .
      جل الخالق !!!
       چه اجباری است مطلبی که برای کودکان و نو جوانان بد آموزی دارد  را اجازه دهید فرزندانتان هم بخوانند؟ مگر غیر از شخص کاربر کس دیگری هم می تواند وارد سایت شود؟ مگر اینکه رمز عبور را داشته باشد ! پس کودکان و نوجوانان خانواده نمی توانند به راحتی وارد سایت شوند ؟ سئوال این که فیلم های سینمایی سراسر خشونت و بد آموزی تلویزیون و ماهواره تان را چگونه در مقابل کودکان و نوجوانان کنترل می کنید ؟ ورود به تلویزیون که نیازی به کاربر بخصوصی ندارد و رمز عبور نمی خواهد ؟ آیا این فیلم ها را هم همه اعضا خانواده با هم می بینید ؟ وقتی نوجوان شما درمنزل تنهاست و کلید کنترل تلویزیون را فشار می دهد و هر برنامه ای را خواست از هر کانالی می بیند شما چگونه او را کنترل می کنید ؟ ما خودمان به فرزندانمان اجازه داده ایم که وارد حریم های خصوصی سایت های هنری و ادبی و غیره شوند .
      بنده این مطلب را قبل از انتشار طنز وروجک 7 منتشر کردم که هیچ حرف و حدیثی و بهانه ای مجددا اینجا مطرح نشود .
      عزیزان همانگونه که مدیریت سایت در پیام فوق متذکر شده اند لطف کنند و کلیه اعتراضات در مورد هر مطلب را با پیام خصوصی به  مدیریت منعکس نمایید .
      با توجه به این که پست های دوستان قبل از انتشار توسط مدیریت باز بینی می شود و سپس انتشار می یابد پس این تنها مدیریت است که تشخیص می دهد مطلب کاربران عزیز براساس ضوابط سایت می باشد یا خیر .
      موفق و شاد و سلامت و طناز باشید .خندانک
       

      ارسال پیام خصوصی اشتراک گذاری : | | | | |
      این پست با شماره ۴۶۵۰ در تاریخ جمعه ۱۶ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ در سایت شعر ناب ثبت گردید

      نقد و آموزش

      نظرات

      مشاعره

      کاربران اشتراک دار

      محل انتشار اشعار شاعران دارای اشتراک
      کلیه ی مطالب این سایت توسط کاربران ارسال می شود و انتشار در شعرناب مبنی بر تایید و یا رد مطالب از جانب مدیریت نیست .
      استفاده از مطالب به هر نحو با رضایت صاحب اثر و ذکر منبع بلامانع می باشد . تمام حقوق مادی و معنوی برای شعرناب محفوظ است.
      1