به نام خداوند بخشنده مهربان
درود عرض ادب محضر همه ی عزیزان
سخن از برای غیر است،
اگر غیر نبودی این همه گفتگو از بهر چه بودی،
سخن چون در آمد حجاب است،
آنجا که اتحاد در میان است،چه جای گفتگوست،خاموشیست و یکرنگی.
شمس تبریزی
صدای روح از هیچ جایی نمی آید. از اعماق سکوت، از قلمرو ناموجود می آید. صدا فقط زمانی می تواند شنیده شود که ما کاملا آرام و متعادل باشیم.
شهود در واقع بمعنی یادگیری از درون است. اکثر ما نیاموخته ایم که چگونه از این حس بهره ببریم. اما بخوبی می دانیم این حس درونی چیست. اگر بیاموزیم چگونه می توان به این حس اعتماد کرد، شهود قوی تر خواهد شد. از مخالفت با این درایت برتر بپرهیزیم و نگذاریم دیگران خلافش را به ما القا کنند.
اصلی ترین حس ما ،حس ششم است ، زمانی که ما کمتر با پنج حس دیگر بیندیشیم و تعلقات زمینی برایمان کمرنگ شده باشند (پنج حس مخصوص کالبد مادیست ) درک بهتری از حس ششم خود خواهیم داشت .
.:
به شهود و حس درونی ات اعتماد کن و بر طبق آن عمل کن. تو در هر لحظه راهنمایی دریافت می کنی.
اگر زمانی احساس نیاز کردید که از چیزی پیروی کنید
بگذاریدآن شهود الهی درون خودتان باشد.
این حال و هوای درونی، در رابطه با موردی که قرار است در زندگی انجام شود، به ما اصرار می کند که چه روش خاصی را باید در پیش بگیریم و یا چه کارهایی را نباید انجام دهیم.
ضمن اینکه این احساس درونی همیشه فوری و قوی است.
هر چند علم هنوز در مورد شم و شهود و منشا آن به کشفی نرسیده است، اما در آموزه های معنوی و کهن، آشکار شده است که شهود، آگاهی است که مرحله ای بالاتر از هوشیاری می باشد به نام هوش برتر یا خرد کیهانی.
غالبا افراد هنگامی که این آگاهی را دریافت می کنند دودل می شوند و اجازه می دهند ضمیر خودآگاه، آنها را متقاعد کند که به شم و شهود خود اعتنایی نکنند.کار و روش ذهن استدلالی همیشه اینگونه است.
این آگاهی از طریق ارتعاشات به ضمیر ناخودآگاه منتقل میشود، سپس این ارتعاشات به مغز منتقل میشود و برای ما قابل فهم میشود.
زمانی که ما شهودی را دریافت می کنیم، به صورت فکر یا احساسی در دل و قلب ما بوجود می آید(احساس میشود).
به زبان ساده تر شهود یعنی اطلاعات کاینات که به شخص انگیزه می دهد که راهی مشخص را در پیش بگیرد.
ابن سینا می گوید:
بعید ندان که بعضی از نفوس انسانی دارای چنان ملکه ای باشند که تاثیر آنها از بدن خود تجاوز نموده و در موجودات دیگر اثر گذار باشند آنگونه که در نفس خود اثر می گذارند. چنین نفسی دارای آنچنان قوت و قدرتی است که گویا عالَم بدن اوست و او روح عالَم گردیده است و می تواند کیفیاتی را در عالم آورد و در همه موجودات مخصوصاً آنچه به او نزدیکتر است و مناسبتی خاص با او دارد اثر بگذارد. و شما اینرا انکار نکنید که آنگونه که بدن از نفس متاثر است اجرام دیگر نیز از نفس چنین شخصی متأثر باشند و بعید مَشُمار که همانگونه که در قوای خود اثر می گذارد در قوای دیگر نیز اثر گذار باشد و حتی می تواند خوف یا غضب یا شهوت دیگران را مقهور خود نماید. ( فصل 26، نمط 10 کتاب "الاشارات و التنبیهات" و ترجمه "اشارات" سید حسن مشکان طبسی )
✨✨✨✨✨✨✨
پیش از اینکه خوبی بکنم با خودم میگفتم که اول باید خوبی را شناخت، و مدتها فکر کردم.
حالا به تو میگویم که من آن را میشناسم:
خوبی همان عشق و محبت به همنوع است ولی حقیقت اینست که آدمها همدیگر را دوست نمیدارند. میدانی مانع دوستی چیست؟ اختلاف طبقاتی، فقر، مذلت. پس باید اینها را از میان برداشت.
من سردار جنگیام: من نبردِ نیکی را شروع میکنم و میخواهم آناً و بیخونریزی پیروز شوم.
ژان_پل_سارتر
💜
آنگاه کلمات نیستند که با تو در سخن هستند بلکه قلب هستی با تو در نواست و تو آنچه نیازمندی خواهی شنید...آمین🙏
در پناه حضرت عشق همگیمان
ممنون از همراهی همه ی شما عزیزان ، میهمانان
و سپاس بی نهایت از مدیریت محترم سایت استاد احمدی زاده ارجمند
سلامت باشیدو پایدار ایام عزت مستدام ، خدا قوت 🙏✨
ابتدا تشکر می کنم از انتشار چنین مطالب ارزنده بنده یکی از علایقم همین گرایش های فلسفیست
شما مختصری از ساتر اوردید که در همین نگاه کوتاه سارتر به انسان ، کاملا نگاه فلسفی انسانی ، ازبعد جامعه ماشینیزم که عاری از عواطف و جلوه های مهر انگیز می باشد سرچشمه می گیرد و مختصر ی ازابن سینا اوردید با دیدگاه فلسفه عرفانی حال انکه نگاه خودتان با تمایز از این دو ، کاملا لطیف و فلسفه اخلاقیست منتها با عینک اعتقادات شخصی بنده حقیر بدون اغراق بیشتر موافق
نظریه خودشماهستم
ممنون که تلنگری به این بیداری خواب الودبنده زدید
سلامت وسرافراز باشید