سایت شعرناب محیطی صمیمی و ادبی برای شاعران جوان و معاصر - نقد شعر- ویراستاری شعر - فروش شعر و ترانه اشعار خود را با هزاران شاعر به اشتراک بگذارید

منو کاربری



عضویت در شعرناب
درخواست رمز جدید

معرفی شاعران معاصر

انتشار ویژه ناب

♪♫ صدای شاعران ♪♫

پر نشاط ترین اشعار

کانال تلگرام شعرناب

تقویم روز

يکشنبه 30 دی 1403
    20 رجب 1446
      Sunday 19 Jan 2025

        حمایت از شعرناب

        شعرناب

        با قرار دادن کد زير در سايت و يا وبلاگ خود از شعر ناب حمايت نمایید.

        دو چیز در جهان بی انتهاست: عظمت جهان و حماقت بشر انیشتین

        يکشنبه ۳۰ دی

        پست های وبلاگ

        شعرناب
        کودکان اعتیاد ( قسمت چهارم) و آخر
        ارسال شده توسط

        باقر رمزی ( باصر )

        در تاریخ : شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۳۹
        موضوع: آزاد | تعداد بازدید : ۴۱۲ | نظرات : ۶

         
        نتیجه تصویری برای کودکان اعتیاد     
             کمبود ارتباطات اثربخش
        • هیچ یک از اعضای خانواده معتاد حاضر نیست که درباره مشكل اعتیاد در خانواده صحبت کند چون قبول کردن و روبرو شدن با این موضوع برای اعضای خانواده بسیار سخت و دردناک است. به همین دلیل آنها به تدریج از یکدیگر فاصله گرفته و ارتباطشان کم می شود. با این حال، زمانی که احساسات دردناک آن ها روی هم انباشته می شوند به یکباره عکس العمل هایی غیر عادی و شدید از خود نشان می دهند. بروز چنین رفتارهای غیر ارادی و خشن از اعضا ، خانواده را به مرکز تولید و ایجاد بی وقفه آسیب ها و ضربات روحی و روانی تبدیل می نماید. ضربات روحی و روانی به بخشی از زندگی روزمره هر یک از اعضای خانواده تبدیل شده و باعث می شود تا آنها نتوانند رفتاری متوازن و متعادل با یکدیگر داشته باشند. احساس گناه و شرمساری اعضای خانواده از رفتارهای غیر عادی و نامعقول عضو معتاد، به همراه فشارهای عصبی که برای انکار اعتیاد عزیزشان متحمل می شوند، باعث می شود تا آنها از درخواست کمک خودداری کنند. به همین علت است که اعضای چنین خانواده هائی در زندگی فعلی و آینده خود با انواع  مختلف مشکلات روبرو می شوند. فرزندان خانواده های معتاد ممکن است نقش ها و مسئولیت هایی که وظیفه پدر و مادر آن ها است را عهده دار شوند و به دلیل اینکه اطلاعات زیادی در خصوص نحوه کنار آمدن با مسائل و مشکلات ندارند، احتمالا در ارتباط برقرار کردن با دیگران یا در محیط کارشان نیز دچار مشکلات زیادی می شوند.
        • زمانی که هیچ یک از اعضای خانواده درباره آنچه که بر سرشان آمده است صحبت نمی کند، کودکان مجبور می شوند تا خودشان به این فکر بیفتند که چگونه می توانند مشکل اعتیاد و اثرات ناشی از آن را به تنهایی حل نمایند. اگرچه که صحبت کردن در خصوص همه مسائلی که در خانواده به وجود می آید ضروری نیست، اما عدم موشکافی و صحبت کردن در مورد مسائل مهم باعث بروز سوء تفاهم، سردرگمی و یا کج خیالی اعضای خانواده می شود. صحبت کردن و تجزیه و تحلیل مشکلات باعث می شود تا از بروز عصبانیت در خانواده پیشگیری شده و از تا حدودی از بروز مسائل و مشکلات روحی و روانی در مراحل بعدی زندگی جلوگیری گردد.
        • مسائل و مشکلاتی که خانواده معتاد با آنها روبرو اس موقتی نبوده و بلکه بدون وقفه ادامه دارد. برای کودکانی که در یک خانواده معتاد رشد می کنند، ممکن است هیچ نقطه امن و پناه گاهی وجود نداشته باشد؛ چون افرادی که کودکان باید به آغوش آنها پناه ببرند خودشان از مشکلات ناشی از بیماری اعتیاد در عذاب هستند و نمی توان از آنها انتظار داشت که بتوانند توجه و محبت کافی به کودکان داشته و آن ها را به طور کامل تحت حمایت خود قرار دهند. اگر برای بهبودی عضو معتاد خانواده اقدامی صورت نگیرد، تاثیرات ناشی از اعتیاد و رفتارهای ناهنجار و غیر معقولی که اعضای خانواده برای کنار آمدن با فرد معتاد و زندگی خانوادگی در پیش می گیرند به رفتاری عادی و دائمی تبدیل می شود. افراد خانواده معتاد همواره با ذهنی آشفته و دردناک زندگی می کنند و همیشه یا می خواهند از محیط خانه فرار کنند یا در برابر ديگر اعضا عصبانی و پرخاشگر می شوند. در صورت طولانی شدن زندگی در این شرایط ناخوشایند، اعضای خانواده در معرض مبتلا شده به انواع مشکلات روحی و روانی قرار خواهند گرفت.
        • باقر رمزی باصر
        • افتاده بپاخاسته

        ارسال پیام خصوصی اشتراک گذاری : | | | | |
        این پست با شماره ۷۲۷۴ در تاریخ شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۳۹ در سایت شعر ناب ثبت گردید

        نقدها و نظرات
        آلاله سرخ(سیده لاله رحیم زاده)
        شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۱۹
        خندانک خندانک خندانک سپاس از زحمات شما در این راستا
        نیره ناصری نسب
        شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۳۴
        خندانک خندانک خندانک خندانک
        سپاس از شما جناب رمزی بزرگوار
        خندانک خندانک خندانک خندانک
        امیر اصفهانی(دلقک)
        چهارشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۵ ۰۰:۱۸
        باعرض سلام خدمت دوست عزیزم جناب رمزی_به نظر بنده حقیر که سالها گرفتار این اسیب بودم و اکنون پس از دوازده سال پاکی به یاری خداوند،زندگیم را ادامه میدهم،معضل اعتیاد،یک بیماری دردناک است که متاسفانه بر اثر نااگاهی خانواده ها،و بر اثر فشار،ترس و تحقیری که به فرزند تاقبل از سنین بلوغ وارد میکنند شکل میگیرد،که این سو رفتار خانواده،باعث درد روحی زیاد در شخص،و طبیعتا تمایل به تسکین بیشتر را طلب میکند،حال چون سیستم بدن ما طوری افریده شده که در هنگام درد،مرفین ترشح میکند،کودک و بدن او هم دز مشخصی مجاز به ترشح است و به علت درد روحی زیاد و کمبود التیام کودک ناخواسته و بدون انکه بداند اعتیاد چیست جستجوگر مرفین میشود،،پرخاش ،دروغگویی و خود ارضایی میکند،،اما جواب نمیگیرد،،شروع به کشیدن سیگار و سپس سوق داده میشود به منجلاب اعتیاد بی هیچ گناهی_حال اگر در خانواده ها فرهنگ سازی شود و از کودک ازاری و رفتارهای خرد کننده والدین جلوگیری شود،درصد زیادی از اعتیاد کم خواهد که مابقی نیز اگر اگاهی به فرزند داده شود مسلما خساراتی اینچنین را شاهد نخواهیم بود_اعتیاد بیماری کمبود محبت و عاطفه است،معتاد فردی است با احساسات زخمی،که تمام اینها ترسی را در او بوجود اورده که برای سرپوش نهادن بر این ترس به خلوت دردناک اعتیاد رو می اورد_پدرها،مادران عزیز،،تحقیر فرزند ممنوع،،،،کتک زدن ممنوع،،،مقایسه کردن ممنوع،،،،فرزندانمان را به کام مرگ نکشیم،(دلقک)
        امیر اصفهانی(دلقک)
        چهارشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۶
        http://sherenab.com/Pages-Print-43362.html
        ممنون دوست عزیزم
        امیر اصفهانی(دلقک)
        چهارشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۹
        شعر قاصر درد مشترک را از اشعار خودم به شما یاور گرامی تقدیم میکنم خندانک
        تنها کابران عضو میتوانند نظر دهند.



        ارسال پیام خصوصی

        نقد و آموزش

        نظرات

        مشاعره

        کاربران اشتراک دار

        محل انتشار اشعار شاعران دارای اشتراک
        کلیه ی مطالب این سایت توسط کاربران ارسال می شود و انتشار در شعرناب مبنی بر تایید و یا رد مطالب از جانب مدیریت نیست .
        استفاده از مطالب به هر نحو با رضایت صاحب اثر و ذکر منبع بلامانع می باشد . تمام حقوق مادی و معنوی برای شعرناب محفوظ است.
        2