شعرناب

جدی بگیرید مخدری که نویز است نه مواد

هشدار ، هشدار ، هشدار
مخدری که مواد نیست و نوعی صدای نویز است
خواهشمندم جدی بگیرید
اسماعیل اسماعیل‌زاده، در جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی با اشاره به فعالیت برخی افراد در فضای مجازی در زمینه‌های آموزش مصرف، فروش و تولید مواد مخدر، اظهار داشت: وجود فضای مجازی، هم فرصت و هم تهدید است که باید تهدیدها را به فرصت تبدیل کرد.
وی بابیان اینکه سودجویان از این فضا استفاده نادرستی کرده و به ترویج مصرف مواد مخدر اقدام می‌کنند، افزود: در 6 ماهه اول سال جاری، 655 سایتی که برای آموزش و ترویج استفاده از این مواد فعالیت می‌کنند، مسدود کرده و با صاحبان آن برخورد لازم صورت گرفت.
رئیس پلیس فتای آذربایجان شرقی، با تأکید بر اینکه باید همه دستگاه‌ها و سازمان‌ها در این موضوع همکاری کرده و پلیس فتا را در جریان بگذارند، گفت: در فضای مجازی با تبلیغ بی‌خطری، عدم آلودگی و اعتیاد، افزایش تمرکز ذهنی در آستانه امتحانات و لاغری و تناسب‌اندام اغلب برای بانوان، موضوعاتی است که در ترغیب مردم برای سوق یافتن به این مواد مورداستفاده قرار می‌گیرد.
وی افزود: با این ترفندهای مختلف افراد آلوده شده و زمانی از اعتیاد بیدار می‌شوند که کار از کار گذشته است.
اسماعیل‌زاده، با اشاره به فیلترینگ سایت‌های مروج استفاده و فروش این مواد، خاطرنشان کرد: تمامی کشورها خطوط قرمزی دارند که اجازه دسترسی راحت به برخی فضاها را نمی‌دهند و باید از موضوع فیلترینگ در این حوزه استفاده کرد.
رئیس پلیس فتای آذربایجان شرقی بابیان اینکه حتی کودکان زیر 10 سال هم می‌تواند از اینترنت استفاده کرده و از فضای مجازی استفاده کنند، ابراز داشت: باید با نظارت بیشتر بر روی فرزندان و فیلترینگ برخی سایت‌ها از سوی دولت از اعتیاد جوانان به مواد مخدر پیشگیری کرد.
وی با اشاره به شیوع نوع جدیدی از اعتیاد، با استفاده از نویزهای صوتی و سیستم دیجیتالی، تصریح کرد: افراد پس از شنیدن این صوت، حالت نشئه‌گی و اعتیاد به سیستم‌های مجازی دست می‌دهد که در مغز اثر گذاشته که این فرکانس‌ها در فضای مجازی ایجاد و توزیع می‌شوند.
اسماعیل‌زاده با بیان اینکه کشفیات مواد مخدر در 10 ماهه سال جاری نسبت به سال گذشته دو برابر شده است، خاطرنشان کرد: در این مدت 1365 کیلو انواع مواد مخدر کشف و 5545 نفر توزیع‌کننده و 12500 نفر معتاد دستگیرشده و تحویل کمپ شدند که همه این موارد در 3800 فقره عملیات صورت گرفته است.
وی با اشاره به ناامن شدن استان برای قاچاقچیان مواد مخدر در استان، افزود: پس‌ازاین عملیات‌ها و درنتیجه برخورد شدید با توزیع‌کنندگان، شاهد افزایش قیمت مواد مخدر در استان هستیم.
رئیس پلیس فتای آذربایجان شرقی، از کاهش وقوع سرقت در استان خبر داد و گفت: بیش از 75 درصد سرقت‌ها توسط معتادین انجام می‌شود که با جمع‌آوری آنان، به این موفقیت در کاهش سرقت‌ها دست‌یافته‌ایم.
وی به اعتیاد بانوان در آرایشگاه‌ها و باشگاه‌های ورزشی اشاره کرد و اظهار داشت: اکثر آلودگی‌های بانوان از این کانون بوده است که اعتیاد از طریق همسر و صاحب‌خانه در رده‌های بعدی قرار دارند.
اسماعیل‌زاده، تولید انواع اسیدها برای مواد اولیه تولید مواد مخدر صنعتی را یکی از مشکلات نیروی انتظامی در برخورد با آن عنوان کرد و گفت: متأسفانه توزیع آن در داروخانه‌ها و برخی صنایع که به‌راحتی صورت می‌گیرد، باید ساماندهی شده و به‌صورت نظام‌مند به فروش بروند.
وی ادامه داد: در برخی فروشگاه‌های توزیع داروهای گیاهی هم برخی مواد با عنوان داروی گیاهی به مردم توزیع می‌شود که جای نگرانی است و باید نظارت بر این اماکن افزایش یابد.
باقر رمزی باصر


0