شعرناب

تلگرام و خطرات گسترده آن قسمت دوم


تلگرام و خطرات گسترده آن
این کارشناس فضای مجازی گفت: در واقع تلگرام با پردازش اطلاعاتی یک نفر یا قشری از مردم ، ضعف جمعی آنها را پیدا می کند و می تواند افکارشان را به جهتی مورد نظر خود هدایت کند.
وی تشریح کرد: به طور مثال مردم یک شهر عاطفی تر هستند و از پیام ها مشخص می شود که بحث احساسی روی آنها تاثیر می گذارد و تلگرام محرک های احساسی برایشان ارسال می کنند و نهایتا می شود اتفاقاتی که مشکلاتی برای کشور ایجاد می کند.
مومن نسب تاکید کرد: این نرم افزار ها تهاجم فرهنگی را به سرعت بیشتری پیش می برند به شکلی که این نرم فزارها تبدیل به جنگ افراز ، جنگ نرم شده اند.
وی خاطر نشان کرد: یک محتوای و مطلب نامناسب به سرعت در تمام این شبکه دیده می شود ولی دهها و هزاران مطلب خوب قابل مشاهده نیست و این خاصیت تلگرام و اینستاگرام می باشد.
این کارشناس فضای مجازی در ادامه با اشاره به درآمد هنگفت رژیم صهیونیستی از تلگرام و اینستاگرام ، گفت: وزیر اقتصاد رژیم صهیونیستی در مورد یکی از نرم افزار ها می گوید که ما توانستیم ازاین نرم افزار به میزانی درامد کسب کنیم که سیاست بایکوت اسرائیل را در اروپا بشکنیم.
وی تاکید کرد: یعنی در واقع با عضویت هر نفر در تلگرام ، اینستاگرام و …حدود ۱۴۵ دلار ارز وارد رژیم صهیونیستی می شود و با این در آمد رژیم صهیونیستی ارتش خود را قوی تر می کند و فلسطینی های بیشتری را می کشد.
مومن نسب ادامه داد: با عضویت هر نفر در تلگرام و اینستاگرام و … رژیم صهیونیستی ۵۰ گلوله مرغوب امریکایی خریداری می کند و به سینه بچه های فلسطینی می زند.
وی تصریح کرد: از طرفی با هر کلیکی که داخل محیط نرم افزار انجام می شود بین چهار تا بیست سنت به رژیم صهیونیستی کمک می شود که حاسبه کنید که هر دلار ۱۰۰ سنت می باشد و یا هر کلیک چقد ما کمک کردیم .
بهرحال تلگرام کاربران زیادی در ایراندارد برای استفاده بهتر ادامه مطلب را بخوانید
راهکارهایی برای محافظت از اطلاعات شخصی در تلگرام
۱- در تلگرام به راحتی افراد می‌توانند با جستجوی یک یوزر عکس پروفایل شخصی فرد را مشاهده کنند پس حتی المقدور برای پروفایل خود یوزر انتخاب نکنید ،اگر هم در موارد خاص مجبور به ساخت یوزر بودید پس از انجام کارتان آنرا حذف کنید (منظور یوزر هست نه خود تلگرام).
۲- در صورت امکان در گروه‌‎هایی که عضو هستید از عکس شخصی برای پروفایلتان استفاده نکنید.
۳- از متن‌های بدافزاری که با عنوان ”این را خانم فلان طراحی کرده بفرست به یک نفر دیگه اسمش میاد و …” منتشر می‌شود، آنها را کپی و اجرا نکنید. روی لینکی که از شما اطلاعات شخصی می‌خواهد و یا لینک نصب نرم افزار می‌باشد کلیک و اقدام به نصب اپلیکیشن نکنید چون ممکن است دارای کدهای مخرب و تروجان باشد که بعد از کپی یا نصب کردن به موبایل شما و به حریم خصوصی شما نفوذ می‌کند.
۴- با فعال کردن این قسمت از نرم‌‎افزار فقط کسانی که شماره شما را در داخل گوشی خود ذخیره دارند می‌توانند عکس شما را ببینید برای این منظور به قسمت settings (تنظیمات) تلگرام رفته سپس privacy and security (حریم خصوصی و امنیت) و بعد last seen رفته، سه گزینه در بالا وجود دارد everbody ,my contacts و nobody که everbody برای همه عکس شما نمایش داده می‌شود، my contacts فقط برای کسانی که شماره شما را دارند و nobody برای هیچکس نمایش داده نمی‌شود.
پایان قسمت دوم
این بحث ادامه دارد
همراه با نمودارها


2