سایت شعرناب محیطی صمیمی و ادبی برای شاعران جوان و معاصر - نقد شعر- ویراستاری شعر - فروش شعر و ترانه اشعار خود را با هزاران شاعر به اشتراک بگذارید

منو کاربری



عضویت در شعرناب
درخواست رمز جدید

اعضای آنلاین

معرفی شاعران معاصر

انتشار ویژه ناب

♪♫ صدای شاعران ♪♫

پر نشاط ترین اشعار

حمایت از شعرناب

شعرناب

با قرار دادن کد زير در سايت و يا وبلاگ خود از شعر ناب حمايت نمایید.

کانال تلگرام شعرناب

تقویم روز

شنبه 1 ارديبهشت 1403
  • روز بزرگداشت سعدي
12 شوال 1445
    Saturday 20 Apr 2024
      به سکوی پرتاب شهرت و افتخار ،نجابت و اقتدار ... سایت ادبی شعرناب خوش آمدید مقدمتان گلباران🌹🌹

      شنبه ۱ ارديبهشت

      پست های وبلاگ

      شعرناب
      آیا بیماران اعتیاد آدمند ؟
      ارسال شده توسط

      باقر رمزی ( باصر )

      در تاریخ : پنجشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۹۵ ۰۲:۳۲
      موضوع: آزاد | تعداد بازدید : ۳۸۰ | نظرات : ۸

      نتیجه تصویری برای مواد مخدر نویز
      ایران در پیشگیری از اعتیاد ۳۵
      ‌سال از جهان عقب‌تر است
      سلامانه : 85 درصد از معتادان کشور کمتر از ٣٤‌سال سن دارند سخنگوی ستاد مبارزه با موادمخدر: ٣٠‌درصد معتادان ایران مخدرهای صنعتی مصرف می‌کنند
      به گزارش روزنامه شهروند خبرهای جدید و بی‌سابقه درباره وضع مصرف موادمخدر در ایران، این‌بار از زبان مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر.
      دوشنبه‌شبی که گذشت، «حمید صرامی»، مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر کشور و رئیس اتاق فکر شورای مبارزه با موادمخدر کشور که به شهرکرد رفته است، از عقب‌ماندگی ٣٥ساله ایران در پیشگیری از اعتیاد گفت و البته از طرح‌های پیشگیرانه درباره مصرف موادمخدر میان دانش‌آموزان و دانشجویان.
      صرامی با بیان این‌که ضربه به بنیان‌های اقتصادی قاچاقچیان در دستور کار ستاد مبارزه با موادمخدر است، گفت: تاکنون حدود ٧٠٠‌هزار نفر از معتادان کشور تحت درمان قرار گرفته‌اند اما تا زمانی که همگی زیر چتر درمان باشند، راه زیادی درپیش است؛ «عمر فعالیت‌های پیشگیرانه در ایران ١٥‌سال است و ٣٥‌سال از جامعه جهانی در این حوزه عقب هستیم.»
      به گفته صرامی، فعالیت‌های پیشگیرانه در کانون‌های هدف از‌سال ۱۳۸۰ آغاز شده و حدود ۱۰‌درصد از مدارس، ٥‌ درصد از دانشگاه‌ها و ٥‌ درصد از مراکز صنعتی شامل این برنامه‌ها می‌شوند: «تا پایان برنامه ششم توسعه باید میزان اعتیاد درکشور ٢٥‌درصد و سالانه ٥‌ درصد کاهش یابد که دستگاه‌های فرهنگی، مقابله‌ای و درمانی باید مداخله کنند و موجب کاهش آسیب شوند. درکاهش ٢٥‌درصدی میزان اعتیاد درکشور، معتادین بهبودیافته نیز مطرح هستند.» او با بیان این‌که اگر فعالیت‌ها مبتنی بر شواهد علمی نباشد، اقدامات کارساز نخواهند بود، گفت: «سهم دانشگاه‌ها در مطالعات اجتماعی اعتیاد تنها ٣,٨‌درصد است.»
      صرامی این را هم گفت که ٥٨‌درصد از معتادان کشور کمتر از ٣٤‌سال سن دارند و ١٣,٥٦‌درصد زیر ١٩سال: «٦٣‌درصد از معتادین متأهل هستند و وقتی همسر و فرزندان آنها درنظر گرفته شوند، حدود ٦‌میلیون نفر از وابستگان معتادین در معرض آسیب هستند.
      از طرف دیگر شیوع اعتیاد در بین افراد تحصیلکرده، یک نگرانی است به‌طوری که ٣٧‌درصد از معتادان کشور دارای مدرک فوق‌دیپلم، لیسانس، فوق‌لیسانس و دکترا هستند.» او ادامه داد: «براساس ارزیابی ‌سال ١٣٨٦، ٥‌درصد از دختران و زنان به سوی اعتیاد گرایش یافته بودند که این آمار در‌سال ١٣٩٠ به ٩.٣‌درصد رسید و نشان می‌دهد که اعتیاد به سوی زنانه‌بودن نیز پیش رفته است. کسب لذت به دلیل فقر لذت‌های مشروع و سالم، کنجکاوی، کمبود آگاهی، دانش و مهارت، اختلالات خلقی نظیر استرس در ٢٣.٦‌درصد افراد و کمبود تفریحات سالم ازجمله مهم‌ترین علل گرایش افراد به سمت اعتیاد است.»
      مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: «طرح ایمن‌سازی و توانمندسازی دانش‌آموزان در ١٢ استان کشور در‌ سال‌جاری اجرا خواهد شد که آگاهی‌بخشی به والدین و معلمان درخصوص نحوه آگاهی‌بخشی به دانش‌آموزان از ثمرات آن است.
      نبود رضایت عاطفی، جنسی و اقتصادی موجب گرایش زوجین جوان به سمت اعتیاد می‌شود که در این زمینه لازم است بهزیستی مداخله بیشتری در آموزش‌های پیش از ازدواج انجام دهد. مانایی درحوزه درمان اعتیاد بین ١٥ تا ٢٠‌درصد است و ٨٠ تا ٨٥‌درصد افراد به دلیل نبود جامعه‌پذیری و مداخلات درمانی ضعیف دچار عود می‌شوند.»
      صرامی در ادامه گفت که ماری‌جوانا ٤ تا ٦ برابر توهم‌زایی بیشتر از حشیش دارد: «براساس تحقیقات ‌سال ٩٠ و بعد از آن درکشور، موادمخدر تریاک، شیشه، هرویین و هم‌اکنون بحث گل و ماری‌جوانا، گرس و علف که از خانواده حشیش هستند، بیشترین میزان مصرف را در بین مردم دارند. هم‌اکنون حدود ٥٠٠ نوع موادمخدر و پیش‌سازهای روانگردان درجهان وجود دارد که باید با فرهنگ‌سازی و آموزش‌های مختلف از گسترش مصرف این مواد در میان نوجوانان و جوانان جلوگیری کرد.»
      او این را هم گفت که ٢٣,٦‌درصد از افراد ١٥ تا ٦٣‌سال در کشور دارای یکی از اختلالات روانی و خلقی مثل استرس، اضطراب، ناامیدی و... هستند که از این رقم سهم زنان ٢٦‌درصد و مردان ٢٠‌درصد است و این نشان‌دهنده گسترش اختلالات خلقی در بین زنان است. «پرویز افشار»، سخنگوی ستاد مبارزه با موادمخدر یکی دیگر از مسئولان حوزه موادمخدر بود که دیروز دراین‌باره صحبت کرد.
      او گفت که ٣٠‌درصد معتادان ایران مخدرهای صنعتی مصرف می‌کنند: «براساس آخرین آمار سازمان ملل؛ بیش از ٢٥٠‌میلیون نفر در دنیا از موادمخدر استفاده می‌کنند و تغییر الگوی مصرف به سمت مواد صنعتی رخ داده است. در یک‌دهه قبل مواد صنعتی به مواد آمفتامینی و متاآمفتامینی منحصر بودند ولی امروز براساس آمار سازمان ملل مواد صنعتی جدید خطر بیشتری دارند که بالغ بر ٥٠٠ نوع هستند.»
      او ادامه داد: «درکشورمان طی یک‌دهه گذشته تغییر الگوی مصرف به سمت مواد صنعتی را داشتیم و هم اینک ٢٥ تا ٣٠‌درصد معتادین به سمت مواد صنعتی رفته‌اند که زنگ خطری جدی است. کنترل این مواد از طریق تولید آسان نیست و پیش‌سازهای آن بسیار آسان است که در صنایع کشاورزی و دارویی کاربرد دارند که در آزمایشگاه کوچک به سمت تولید مواد مخدر تغییر جهت می‌دهند.»
      باقر رمزی باصر
      افتاده بپاخاسته
       

      ارسال پیام خصوصی اشتراک گذاری : | | | | |
      این پست با شماره ۷۳۳۰ در تاریخ پنجشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۹۵ ۰۲:۳۲ در سایت شعر ناب ثبت گردید

      نقدها و نظرات
      جمیله عجم(بانوی واژه ها)
      پنجشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۹۵ ۰۹:۰۰
      خندانک خندانک خندانک
      بیژن آریایی(آریا)
      پنجشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۹۵ ۱۴:۲۵
      درود بر شما
      ای کاش از همان روز اول به جای مجرم دانستن فرد معتاد او را بیمار می نامیدند و آن همه سخت گیری نسبت به این قشر سوخته نبود تا الان شاهد نباشیم که در هر خانواده ایی بیماری در حال عذاب است.
      جا دارد سخنم را با مثالی تمام کنم.
      شوهر دختر دایی بنده را سال 59با یک دانه مواد سفید( ه ر و ی ی ن)گرفتن و ایشان را به اعدام محکوم کردند.
      زن و بچه ایشان از بس مسیر خانه و دادگاه را طی کردن اعدام به ابد تبدیل شد و بعد از گذشت17سال آزاد شد.عجب عفوی به ایشان دادند!!!!!.
      حال تصور کن جوانی که بهترین سالهای عمرش را پشت میله ها بوده چکار باید بکند.
      ایشان تبدیل شد به یکی از بزرگترین قاچاقچی های تهران و باید به ایشان حق داد.
      راه مبارزه با مواد مخدر آزاد گذاشتن آن و فرهنگ سازی کردن است نه این روشی که معمول شده.
      به امید رهایی همه معتادین در عذاب خندانک خندانک خندانک
       آرزو محمدزاده
      پنجشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۹۵ ۱۷:۱۴
      درود بر شما
      سجاد ربانی
      يکشنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۵ ۰۸:۰۷
      درود
      یکی از دوستانم تعریف میکرد : توی دانشگاهشون وقتی به قسمت خوابگاه دکترا میرن از بوی مواد مخدر حالشون بهم میخوره .
      باید این امر ریشه یابی بشه.
      در مورد اینکه پرسیدید آیا بیماران اعتیاد آدمند ؟
      کسانی که اعتیاد دارند یه نوع بیمارانی مثل سرماخوردگی و ... که باید توسط دکتر طول درمان رو طی کنند و به زندگی عادی برگردند .
      برای یه شخص مبتلا تَرک کردن آنچنان سخت نیست ، دیدگاه و نگاه های منفی بعد از تَرک براشون سخته که مثل اَنگل بهشون نگاه می کنند و ازشون دوری می کنند.
      و خیلی از بیماران ایدزی دچار این عذاب هستند که مردم خیال می کنند با یه دست دادن ساده بیماری منتقل می شه .
      تنها کابران عضو میتوانند نظر دهند.



      ارسال پیام خصوصی

      نقد و آموزش

      نظرات

      مشاعره

      کاربران اشتراک دار

      محل انتشار اشعار شاعران دارای اشتراک
      کلیه ی مطالب این سایت توسط کاربران ارسال می شود و انتشار در شعرناب مبنی بر تایید و یا رد مطالب از جانب مدیریت نیست .
      استفاده از مطالب به هر نحو با رضایت صاحب اثر و ذکر منبع بلامانع می باشد . تمام حقوق مادی و معنوی برای شعرناب محفوظ است.
      0